UFC

Potvrđen redoslijed borbi za prvi ovogodišnji Fight Night, poznato kad se točno bori Duško Todorović

 UFC
Odličan i sadržajan program ponudit će prva ovogodišnja UFC priredba

Pet borbi na glavnom dijelu programa i osam na onom uvodnom trebala bi, ako ne bude neočekivanih problema, sadržavati UFC on ABC 1 priredba. Prvi ovogodišnji Fight Night najveće svjetske MMA promocije održat će se 16. siječnja u spektakularnoj novootvorenoj Etihad Areni, a promocija fanovima ima itekako puno toga za ponuditi nakon četverotjedne pauze. Do priredbe je ostao još jedan tjedan, a sad je poznato uz koji će se točno redoslijed borbe održati.

Program Fight Nighta predvođen je borbom Maxa Hollowaya i Calvina Kattara, borbom koja može imati dva ishoda. Prvi je ostanak Hollowaya u vrhu perolake kategorije, dok je drugi pobjeda kojom bi Kattar osigurao poziciju ozbiljnog kandidata za idućeg izazivača. Sunaslovna borba nema toliku važnost za ljestvice i UFC-ov vrh, ali je zato duel koji se već godinama čeka. Ikone velter kategorije Matt Brown i Carlos Condit napokon će odraditi međusobni okršaj.

Dugo se čeka povratak u Octagon Santiaga Ponzinibbio te će Argentinac svoju prvu borbu nakon studenog 2018. godine odraditi protiv Lija Jinglianga, a vjeruje kako ga pobjeda može automatski transportirati u Top 5 veltera. Joaquin Buckley oduševio je svojim dvjema prošlogodišnjim pobjedama, a 2021. godinu pokušaj će otvoriti pobjedom protiv Alessija De Chirica.

Našim čitateljima najvažnija će ipak biti iduća informacija. Duško Todorović ponovno je dobio priliku otvoriti glavni program priredbe na kojoj nastupa, a ovim putem će imati čast nastupiti u prvoj UFC borbi koja će se emitirati u programu ABC televizije. Njegov protivnik je također neporažen, do sada je jednom nastupio u UFC-u te je ugovor izborio putem Contender Series showa. U pitanju je Havajčanin Punahele Soriano. Glavni program ove priredbe po srednjoeuropskom vremenu započinje u 21 sat, dakle borbu Duška Todorovića pratit ćemo u pravom "prime timeu".

I na uvodnom programu ima zanimljivih imena, a cijeli raspored borbi možete vidjeti u nastavku teksta.

Glavni program

Max Holloway    vs.    Calvin Kattar                
Carlos Condit    vs.    Matt Brown                
Santiago Ponzinibbio    vs.    Li Jingliang                
Joaquin Buckley    vs.    Alessio Di Chirico                
Punahele Soriano    vs.    Duško Todorović    

Uvodni program

Phil Hawes    vs.    Nassourdine Imavov                
Wu Yanan    vs.    Joselyne Edwards                
Omari Akhmedov    vs.    Tom Breese                
Carlos Felipe    vs.    Justin Tafa                
Nik Lentz    vs.    Mike Grundy                
David Zawada    vs.    Ramazan Emeev    
Sarah Moras    vs.    Vanessa Melo        
Jacob Kilburn    vs.    Austin Lingo

Linker
02. ožujak 2021 22:43