UFC

Preko FFC-a se vratio u UFC pa zbog ozljede morao otkazati borbu na Miočićevom eventu

Clay Collard i Orsat Zovko
 FFC
Samo tri dana prije nego je trebao odraditi svoju veliku povratničku borbu u UFC-u, Clay Collard istu je morao otkazati zbog ozljede. Zanimljivost kod ovog borca je to što je povratak u UFC osigurao impresivnim nastupom u FFC ringu.

26-godišnji Clay Collard (18-8) bio je član UFC-a 2014. i 2015. godine, no nakon samo jedne pobjede u četiri borbe uručen mu je otkaz. Nakon toga je tražio put povratka u najveću svjetsku promociju, a nju je ove godine dobio preko Final Fight Championshipa. Iako svoj prvi nastup u Fight Domeu neće pamtiti po dobrome, onaj posljednji osigurao mu je taj novi poziv za nastup u Octagonu. Pobjeda protiv Randalla Wallacea iz travnja osigurala mu je mjesto na UFC 241 priredbi.

U Anaheimu se nadolazećeg vikenda trebao boriti protiv Devontea Smitha u glavnj borbi uvodnog programa priredbe, no danas je bio prisiljen borbu otkazati. Točni razlozi nisu navedeni, no govori se kako su u pitanju zdravstveni problemi. Moguća je ozljeda, ali i problemi pri skidanju kilograma.

Collarda će na programu zamijeniti Khama Worthy (14-6), tako da se broj borbi neće mijenjati. Publika u Honda Centru gledat će ukupno 12 borbi, od čega je pet dio glavnog programa predvođenog Stipom Miočićem i Danielom Cormierom.

Linker
23. travanj 2024 04:37