UFC

‘Proper Twelve‘ viski uskoro više neće biti u vlasništvu Conora McGregora!?

Conor McGregor
 screenshot (YouTube, UFC)
Sve se čini kako će Conor McGregor uskoro prodati vlasnički udio svog tekućeg proizvoda

Prema svemu sudeći, Conor McGregor uskoro više neće biti većinski vlasnik jednog od svojih najpopularnijih brandova, Proper Twelve viskija. Naime, u medijima se pojavila vijest kako bi njegov vlasnički udio trebao biti prodan meksičkoj tvrtci Becle, koja je zapravo od samog početka u poslu s McGregorom te su se bavili globanom distribucijom viskija.

Situacija je trenutno takva da poduzeće Eire Born Spirits, koje je Conor s ciljem proizvodnje viskija osnovao zajedno sa svojim menadžerom Audijem Attarom, drži 51 posto vlasništva nam brandom. Gore spomenuta meksička tvrtka u početku je imala 20 posto vlasništva, da bi s vremenom to podigla na 49. Uskoro bi trebali otkupiti preostali dio te postati vlasnici cijelog branda.

Nema sumnje kako će McGregor jako dobro unovčiti i taj posao, no mnogi su iznenađeni time što je spreman prodati nešto čega je on zapravo zaštitni znak. Zbog toga se vjeruje kako će on ostati u suradnji s Becleom, tj. da bi i dalje trebao ostati zaštitno lice viskija kojem je on osobno dao ime (prema broju dublinskog kvarta u kojem je odrastao).

Osim ovog viskija, McGregora je pokrenuo još nekoliko uspješnih brandova, u području sportske prehrane, odjeće, ali i zabavnih sadržaja. 

Linker
03. ožujak 2021 21:50