UFC

‘Prvo ću proći kroz Ankalaeva, a onda napadam Pereiru i njegov pojas. Jedva čekam ući u kavez i uništiti ga‘

Johnny Walker

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Ako Walker prođe kroz Ankalaeva, misli da će nedvojbeno postati prvi izazivač

Johnny Walker vidi da ga pobjeda nad Magomedom Ankalaevim stavlja u poziciju izazivača za naslov poluteške kategorije. Walker (21-7, 7-4 UFC) i Ankalaev (18-1-1, 9-1-1 UFC) odradit će revanš u glavnoj borbi večeri UFC Fight Nighta 234 idućeg tjedna nakon što je njihova borba na UFC-u 294 završila "no contestom" jer je Ankalaev pogodio Walkera ilegalnim koljenom u glavu.

Ako Walker prođe kroz Ankalaeva, misli da će nedvojbeno postati prvi izazivač.

"Sto posto. Imam posla s njim jer posljednja borba nije bila onakva kakvu sam očekivao. Već sam ga osjetio. Znam koliko je jak i imam neka velika iznenađenja za njega", izjavio je u podcastu "The Schmo".

UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Alex Pereira (9-2, 6-1 UFC) zagonetno je objavio "300" na svom Instagramu, ali je kasnije pojasnio da nije govorio o prelasku u tešku kategoriju da bi izazvao privremenog prvaka Toma Aspinalla. Ali ako se “Poatan” bori na UFC-u 300 13. travnja, Walker je spreman izaći mu na megdan.

"Samo prvo moram pobijediti Ankalaeva. Što god bude potrebno, bit ću spreman".

Brazilac traži osvetu od Ankalaeva jer dovodi u sumnju njegovu namjeru kada je bacio ilegalno koljeno koje se smatra nenamjernim.

"Jedva čekam ući u kavez i uništiti ga. Zna što je radio, namjere su bile takve kakve jesu i samo mu se želim osvetiti", zaključio je.

Linker
02. svibanj 2024 14:32