UFC

Rashad Evans ponovno će se boriti

Rashad Evans
Bivši UFC prvak i neupitna MMA legenda, Rashad Evans, ponovno će se boriti. Ovaj umirovljeni član UFC-ove Kuće slavnih dogovorio si je otkaz iz promocije s ciljem da pronađe dobru priliku u nekoj manjoj promociji.

39-godišnji Evans (19-8-1, 13-8-1 UFC) po mnogo kriterija legenda je slobodne borbe. Pobjednik je druge sezone Ultimate Fightera, bivši je prvak UFC-ove poluteške kategorije i jedan od pionira slobodne borbe. Također, dugo je bio neporažen i glasio je za jednog od najpopularnijih boraca svijeta, a također je bio suosnivač Blackzilliansa. Sve to s razlogom ga je ove godine odvelo u Kuću slavnih. No, sad saznajemo kako njegova karijera ipak nije gotova.

Rashad ju je prvobitno odlučio završiti prošle godine nakon pet poraza u nizu, no istini za volju, do samog kraja borio se protiv samog vrha. Prepoznao je da više ne posjeduje tu kvalitetu, no želja za nastupima i dalje je tu. Zbog toga je otvoreno rekao UFC-u kako želi "papire", odnosno priliku odraditi još pokoju borbu u nekoj manjoj promociji, a oni su mu to omogućili. Tako će "Suga" krenuti u lov na neku novu borbu, a ne sumnjamo kako će zainteresiranih itekako biti.

Nedavno je Rashad izjavio kako mu je žao što nikad nije imao priliku nastupiti u japanskom Prideu. Zapravo, tek jednom u karijeri borio se izvan SAD-a i to u Meksiku. Tko zna, možda je ovo prilika da putem Rizina ostvari svoje želje. Oni se od početka iskazuje kao zainteresirani za veterane ovog sporta.

Linker
14. svibanj 2024 22:08