UFC

Rat Perryja i Tilla ne prestaje: 'Pljuvat ćeš zube, uništit ću ti život'

Mike Perry i Darren Till
 screenshot/YouTube
Nastavlja se saga ljubavi i mržnje, UFC-ovih boraca Mikea Perryja i Darren Tilla

Već oko tri godine traju konstantna prepucavanja između Darrena Tilla i Mikea Perryja, koja se tu i tamo pretvore u dobar odnos, no puno češće ova dva UFC-ova borca jedan o drugom baš i nemaju puno toga lijepoga za reći. Trenutno su ponovno u fazi netrpeljivosti. Čak i nakon što je Darren Till odgovorio je nedavno Perryjevu ponudu, da s njim u kutu može biti onaj tko najviše plati.

Naime, tim putem se Till ponudio i činilo se to kao lijepa gesta, no nedugo nakon toga došao je njegov novi "tvit", u kojem je upitao tko je spreman koliko mu platiti da tijekom borbe ubaci ručnik u Octagon. Čini se kako je sad Perryju napokon cijela situacija u potpunosti sjela pa se odlučio Englezu javiti putem objave na Twitteru.

"Rekao si to još prije par godin Darrene i bio si u pravu. Ti i ja smo stvoreni da bismo se međusobno borili. Otići ću u srednju kategorije, bit ću malen i brz, a ti velik i spor. Uništit ću ti život. Pljuvat ćeš okolo zube puno prije nego što to očekuješ", napisao je Perry, čime je jasno dao do znanja kako je ta borba i dalje na vrhu liste njegovih prioriteta.

Njihova borba zapravo je bila vrlo blizu ugovaranja, nakna priredbi gdje je Perry bio gost. Nakon Tillove pobjede u glavnoj borbi, prozvao je upravo "Platinuma", koji je istog trenutka tu borbu prihvatio. Ipak, planovi UFC-a bili su drugačiji te je Till uparen protiv Stephena Thompsona, nakon čega je izborio borbu za titulu. U međuvremenu je prešao u srednju kategoriju, dok je Perry ostao u velteru, gdje nikako ne uspijeva napraviti neku veću seriju pobjeda. Tako je već neko vrijeme i izvan UFC-ovog rankinga. Ipak, tamo bi se mogao naći ako idućeg mjeseca na UFC 255 priredbi upiše veliku pobjedu. Naime, protivnik mu je bivši prvak Robbie Lawler.

Linker
19. travanj 2024 13:45