UFC

Rose Namajunas izrazila želju da se bori za žensku BMF titulu: ‘Joanna je neki dan rekla da bi se zbog toga vratila iz mirovine‘

 Rose Namajunas

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Trenutno ispred Rose ima još kandidatkinja koje pretendiraju na ovu titulu, a Namajunas će vjerojatno trebati još poneki meč da u potpunosti zasluži svoj napad na titulu

Bivša prvakinja Rose Namajunas proteklog se vikenda uspješno vratila u UFC-ov kavez. Jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila je Tracy Cortez nakon pet rundi borbe, no dojam je da velika većina fanova nije zadovoljna viđenim od strane nekadašnje prvakinje. Rose je zasluženo pobijedila, no mnoge nije uvjerila da je spremna za titulu.

Bio je to čak drugi nastup za Namajunas unutar ove kalendarske godine, a u trećem mjesecu svladala je Amandu Ribas, također sudačkom odlukom. Rose smatra da je učinila dovoljno za novi napad na titulu, a rekla je i kako bi željela postati prva ženska BMF prvakinja:

‘‘Na prvu sam se samo šalila oko toga, ali znam da je Joanna neki dan rekla da bi se vratila u kavez ako bi se borila za žensku BMF titulu. Mislim da bi to bilo zabavno. Volim ju. Ne znam. Mislila sam da sam se šalila, ali ne mogu reći što sam točno mislila‘‘, rekla je Rose.

‘‘Možda je stvar u tome da bih se borila s njom za taj drugi pojas, zašto ne. Međutim, ja želim pravi pojas, to je ono što me trenutno najviše zanima‘‘, pojasnila je.

Rose je trenutno šesta na listi izazivačica muha kategorije, dok pojas drži Alexa Grasso. Trenutno ispred Rose ima još kandidatkinja koje pretendiraju na ovu titulu, a Namajunas će vjerojatno trebati još poneki meč da u potpunosti zasluži svoj napad na titulu. Ispred sebe ima dosta borkinja s kojima to može učiniti, a vidjet ćemo hoće li.

Linker
06. rujan 2024 16:21