UFC

Rose Namajunas na nišanu ima četvrtu izazivačicu: ‘ Ona je popout nasilnika, baca zle udarce – bila bih motivirana‘

Rose Namajunas

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Namajunas se već okrenula sljedećim izazovima nakon pobjede nad Amandom Ribas

Rose Namajunas upisala je svoju prvu pobjedu nakon dvije i pol godine, sinoć na UFC on ESPN 53 eventu kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila osmu borkinju muha kategorije Amandu Ribas. To je također bila njena prva pobjeda u muha kategoriji.

Nakon pobjede, rekla je da će pratiti glavnu borbu večeri idućeg vikenda između Erin Blanchfield i Manon Fiorot te se nada da će se boriti protiv one koja iz kaveza iziđe s trijumfom.

Osim Blanchfield i Fiorot s kojom se već borila, Namajunas na nišanu ima Maycee Barber.

"Mislim da je divlja. Znate, velika je i jaka cura. Ona je unutra poput nasilnika, znam ju od kad je bila jako mlada, sada je skroz drugačija. Prozvala me još dok je bila mlađa, mislim da je to pomalo smiješno, ali stvarno je žilava“, rekla je Namajunas.

Amanda Ribas sukobila se s Maycee Barber na UFC-u Jacksonvilleu, prošle godine. Ribas je pretrpjela poraz i frakturu orbitalne kosti u prvoj rundi nakon što je Barber pogodila dobar lakat te je Brazilka imala problema s vidom ostatak meča. Oporavak je uključivao i operaciju zbog koje je van kaveza bila tri mjeseca, vratila se krajem prošle godine i upisala povratničku pobjedu.

„The Future“ trenutno ima niz od šest uzastopnih pobjeda, zadnju je ostvarila na UFC 299 priredbi kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila Katlyn Cerminaru.

‘‘Meč s njom (Barber) bi me definitivno motivirao svaki dan jer znam da ona baca udarce s jako lošim namjerama. Ali da, bilo tko drugi mi također dobro zvuči. Erin Blanchfield, Manon, naslov. Da, svejedno mi je", rekla je Namajunas.

Susret Rose i Barber u ovom trenutku imao bi smisla jer obje pokušavaju doći do naslova, a meč bi se mogao uistinu dogoditi kasnije ove godine

Linker
26. travanj 2024 10:42