UFC

Sada ga već svi znaju; Jack Della Maddalena želi još dvije borbe do kraja godine

Jack Della Maddalena 

 Suhaimi Abdullah/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ostavio je odličan prvi dojam

Iako do nedavno nije bio poznat široj javnosti, australski UFC-ov borac Jack Della Maddalena je definitivno izgradio imidž beskompromisnog nokautera u svoja posljednja dva nastupa. Prošlu subotu na UFC 275 eventu Jack je nokautom u prvoj rundi pobijedio Ramazana Emeeva kojega je većina smatrala velikim favoritom zbog puno bolje hrvačke potkovanosti od Maddalene. No Maddalena je pokazao kako njegov boks ipak više vrijedi od hrvačkih tehnika.

Jack Della Maddalena imao je podosta loš početak profesionalne karijere; počeo je s dva poraza, i to nokautom i gušenjem. Nakon toga je zaredao devet pobjeda prekidom, većinom unutar Eternal MMA promocije, a onda je pobjedom u 'Dana White's Contender Series' protiv Ande Loosa dospio u najveću svjetsku MMA organizaciju, UFC. Tamo je ostavio odličan dojam; u prve dvije borbe ostvario je nokaut u prvoj rundi, a u posljednjoj je osvojio i bonus od 50 tisuća dolara. Jack ne želi gubiti vrijeme, te je na konferenciji za novinare izjavio kako želi dvije borbe do kraja godine.

"Bilo je sjajno, nitko još nije zaustavio Ramazana. To mi je bio i cilj, a sada sam ga i ostvario, idemo dalje. Moj cilj je također bio da odradim četiri borbe ove godine i smatram da je to i dalje realna mogućnost. Nemam nikakve posebne datume na umu."

Kada je priupitan s kime bi se želio iduće boriti nije bio previše izbirljiv glede protivnika.

"Dajte mi bilo koga tko mi je izazov. Nekoga tko mi predstavlja prijetnju, ja sam spreman."

Nevjerojatna činjenica je da čak i nakon dvije pobjede unutar UFC-a i to nokautom u prvoj rundi ovaj borac i dalje nema profil napravljen na Wikipediji, što je možda i razlog zašto većina MMA fanova do neki dan nije nikada niti čula za njega.

Linker
23. travanj 2024 15:40