UFC

Sanchez najavio kraj karijere! Traži se posljednji protivnik, a jedno ime nameće se kao logičan izbor

Diego Sanchez
 Daniel Cardenas / Anadolu Agency via AFP
"Kraj ovog borilačkog načina života približava se vrlo brzo..."

Iz poruke koju je objavio na svom Instagram profilu, moglo bi se zaključiti da legendarni Diego Sanchez ozbiljno razmišlja o prekidu MMA karijere.

Kao da nam pobjednik prve sezone legendarnog The Ultimate Fightera poručuje da je pred njim ostao još jedan meč nakon koje slijedi odlazak u zasluženu mirovinu.

"Osjećam da sam oduvijek znao kako su borbe ono čime se želim baviti. Kraj ovog borilačkog načina života se približava vrlo brzo, a posljednja borba treba pravog protivnika i onda se odjavljujem iz ove igre", napisao je danas 38-godišnji 'The Nightmare'.

Kao što vidimo, Diego traži 'pravog protivnika', a posljednjih se mjeseci često spominjao njegov meč Demianom Maiom. S obzirom na to da je i Brazilac zainteresiran, ali i da on također razmišlja o mirovini, možda je baš to smjer kojem bi se Dana White i društvo trebali okrenuti.

Diego je jedan od najpoznatijih UFC-ovih boraca i istinska legenda najuspješnije MMA promocije. Fanovima jedan od najdražih boraca u dosadašnjoj je karijeri upisao 30 pobjeda i 13 poraza. Prvak nikada nije bio, ali je 2009. na UFC-u 107 u borbi za pojas izgubio od tada aktualnog prvaka lake kategorije B.J. Penna.

Sanchez je i peti borac po bruju nastupa u UFC-ovom Octagonu (32) te sedmi po broju pobjeda (19).

Linker
26. travanj 2024 12:58