UFC

Schaub najavljuje krvavi rat: 'Khabiba čeka najteža borba u životu, neće se izvući bez batina'

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson
 Screenshot/Youtube
Meč Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona 18. travnja u Brooklynu mnogi su označili kao jednu od najvećih borbi u povijesti lake kategorije. Ferguson je najveći izazov u karijeri aktualnog prvaka, koji iza sebe ima 28 pobjeda u 28 mečeva, dok njegov protivnik u isto toliko borbi ima tri poraza i u nizu je od 12 uzastopnih pobjeda.

Posljednjih tjedana činilo se da UFC i Dana White očekuju laku pobjedu Khabiba, kojeg već vide u jesenskom okršaju s Conorom McGregorom, no mnogi borci i analitičari upozoravaju kako Fergusona nikako ne treba otpisati.

Nekadašnja UFC zvijezda Brendan Schaub zbog toga je prozvao UFC i poručio fanovima da ih čeka neizvjesna bitka između dva opasna borca.

"Čujem Danu kako govori da će Conor - Khabib biti najveća UFC borba ikada. I dalje govore da će Khabib ovo ili ono... Čovječe! Khabiba čeka najteža borba u životu. To nije šala. Ovo mu je uvjerljivo najgori protivnik protiv kojeg se ikada borio. Recimo i da Khabib pobijedi odlukom sudaca... Obećajem vam da neće završiti Fergusona. Ako dođe do nokauta, Tony će završiti Khabiba. Kladio bih se na to", rekao je Schaub pa nastavio:

"Ako Khabib i pobijedi odlukom, to neće biti lijep prizor. Khabib će dobiti batine. Možda pobijedi, ali popit će laktove, bit će posjekotina, bit će problema. To neće biti borba u kojoj će pobijediti i moći prihvatiti sljedeći meč već za mjesec dana. Garantiram mu barem 120 dana suspenzije. To neće biti brza borba, bit će je**ni rat. To su dvojica najboljih boraca u lakoj kategoriji na svijetu, bit će to najbolji okršaj u povijesti divizije".

"Khabib ima tako težak posao ispred sebe, a vi pretpostavljate da će, ne samo pobijediti, već i proći bez ikakvih posljedica", poručio je Schaub.

Linker
19. travanj 2024 01:37