UFC

Sean O‘Malley odbio borbu protiv Frankieja Edgara, poznato i zašto

Sean O'Malley
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
UFC je htio upariti ‘‘Sugara‘‘ s najzvučnijim protivnikom u njegovoj dosadašnjoj karijeri

Često se Seanu O'Malleyju zamjera kako izbjegava jače protivnike te da u suradnji s promocijom pobjeđuje borce koji gotovo da niti ne pripadaju najjačoj svjetskoj MMA organizaciji. Sean je nedavno objasnio kako su njegov ugovor i isplata isti neovisno borio se protiv najboljih ili najlošijih boraca i da mu stoga nema smisla boriti se protiv top boraca za isti novac. Ipak, UFC-ovi matchmakeri pokušali su ga upariti s bivšim prvakom Frankiejem Edgarom, no do te borbe zasad neće doći.

Naime, Sean O'Malley odbio je borbu, ali ne zbog izbora protivnika, već zbog planirane lokacije na kojoj bi se ta borba održala. Plan UFC-a bio je da se Edgar i O'Malley bore u sklopu UFC 268 priredbe koja će se održati 06. studenog u New Yorku. Međutim, O'Malley je to odbio zbog poprilično visokih poreza u New Yorku te je zatražio da se bori protiv Edgara mjesec dana kasnije na UFC 269 priredbi.

''Imao sam razgovor sa Seanom Shelbyjem i sada je sve dobro između nas. Njemu se nisu sviđale stvari koje sam rekao, a meni se nije sviđalo ono što on govori. Ako oni žele da se ja borim u New Yorku, a ja to ne želim, onda se neću boriti u New Yorku. Ja sam u takvoj poziciji, imali smo razgovor o tome i sada je sve u redu. Da, dobio sam ponudu da se borim u New Yorku protiv Frankieja Edgara. Rekao sam ako Frankie želi dobiti batina, može ih dobiti mjesec dana kasnije u Vegasu. Oni žele da se Edgar bori u New Yorku i stoga su mu dali borbu protiv 'Chita' Vere. 'Suga Show' protiv Frankieja Edgara bila bi odlična borba za mene, no nisam previše zabrinut oko toga.'', rekao je O'Malley u razgovoru koji je vodio ''The Schmo''.

Na kraju krajeva Frankie će se boriti u New Yorku protiv Marlona Vere kao što je Sean rekao, a preostaje nam za vidjeti što je iduće za O'Malleyja koji se očito želi boriti u 12. mjesecu. Njegov zadnji nastup dogodio se 10. srpnja na UFC 264 priredbi kada je tehničkim nokautom 27 sekundi prije kraja borbe savladao čvrstog debitanta Krisa Moutinha.

Linker
24. travanj 2024 19:49