UFC

Sean O‘Malley odbio poziv Kadyrova da dođe u Čečeniju: ‘Taj tip je ubojica, prijatelj Vladimira Putina‘

Sean O‘Malley
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Sean tvrdi da ga je Kadyrov zvao u Čečeniju, no rekao je da on tamo nema što tražiti

Povezanost nekih UFC boraca sa čečenskim diktatorom Ramzanom Kadyrovim vruća je tema posljednjih tjedana, a prašinu su podigli Henry Cejudo, Kamaru Usman i Justin Gaethje kada su posjetili Kadyrova te se s njim družili i boravili na poligonu gdje se obučavaju ruski vojnici.

Nikome nije točno jasno kako i zašto se oni točno druže s Kadyrovim, no velike su kritike na svoj račun borci dobili kada su u javnost dospjele fotografije i informacije kako su bili u posjeti čečenskom diktatoru.

Sean O‘Malley tvrdi da je i on bio pozvan na isto druženje u Čečeniju, no on je to odbio te je objasnio i razlog:

‘‘Razlog zbog kojeg nisam išao u Čečeniju je ovaj – što bih ja radio tamo? Na to pitanje nikad nisam dobio odgovor. Rekao sam im, je**eš to. Očito, Henry Cejudo želi zaraditi novac jer je u cijeloj karijeri zaradio manje od milijuna. Vjerojatno je švorc i zato mora ići u Rusiju.‘‘, rekao je O‘Malley u svom podcastu.

‘‘Oni su otišli u Čečeniju kod tog tipa (Kadyrova). On je ubojica, jednostavno. Prijatelj je s Vladimirom Putinom, nije dobar čovjek. To je tip kod kojeg su oni išli, slavili su rođendan njegovog sina.‘‘, zaključio je O‘Malley.

Iako ga mnogi ne vole, Sean je ipak pokazao dozu integriteta kojeg nosi u sebi. No, to očito nije slučaj sa svim borcima koji su za novac spremni i na ovakve stvari.

Linker
30. travanj 2024 08:05