UFC

Sean Strickland pridružuje se Pereirinom kampu za UFC 307, prvak nabrojao impozantnu listu prisutnih trenera i boraca

Alex Pereira i Sean Strickland

 Screenshot (Home of The Fight))
Brazilac ništa ne prepušta slučaju što dokazuje činjenica da se već nalazi u procesu aklimatizacije

Alex Pereira imat će bivšeg protivnika Seana Stricklanda u svom kampu za obranu naslova na UFC-u 307 protiv Khalila Rountreeja Jr-a, otkrio je u nedjelju na svom YouTube kanalu.

"Poatan", koji je nokautirao Stricklanda 2022. godine kako bi izborio priliku za pojas u srednjoj kategoriji, a kasnije postao prijatelj s borcem iz Las Vegasa, preselio je svoj kamp na nadmorsku visinu u Salt Lake Cityju kako bi se pripremio za UFC 307, koji će se održati 5. listopada u glavnom gradu Utaha.

"Stvar s visinom je da je trening jako težak," izjavio je Pereira. "Već smo to radili kada sam se borio s Janom Blachowiczem. Tad smo to radili dva tjedna, a sada tri tjedna. Mislim da će ovo biti puno bolje."

Pereira je pobijedio Blachowicza odlukom sudaca u svojoj prvoj borbi u poluteškoj kategoriji unutar oktogona, također u dvorani Vivint Arena u Salt Lake Cityju, a sada se vraća kao prvak poluteške kategorije kako bi se suočio s Rountreejem. Izazivač je izborio priliku za pojas nakon pet uzastopnih pobjeda, uključujući četiri nokauta. "Imamo sjajan tim ovdje," rekao je Pereira, koji obično trenira u timu Glovera Teixeire u Danburyju, Connecticut. "Imamo Glovera, Plinia Cruza, Yousrija Belgarouija, ‘Cesinhu‘ Césara Almeidu. Sean Strickland također dolazi sljedeći tjedan kako bi trenirao s nama. Jako sam zadovoljan ovom pripremom."

Pereira protiv Rountreeja bit će glavna borba UFC-a 307, dok će Raquel Pennington braniti naslov u bantam kategoriji protiv Julianne Peñe u sučelju večeri.

U međuvremenu, Strickland se zalaže za revanš s UFC-ovim prvakom u srednjoj kategoriji, Dricusom du Plessisom, ali organizacija još nije najavila tko će dobiti priliku u borbi za pojas u kategoriji do 84 kilograma.

Linker
23. rujan 2024 17:57