UFC

Shevchenko otkrila zanimljivu klauzulu iz ugovora s UFC-om

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Valentina Shevchenko večeras će po treći put u karijeri braniti svoju titulu u muha kategoriji, a uoči svog dvoboja s Katlyn Chookagian novinarima je otkrila jednu zanimljivu klauzulu iz ugovora s UFC-om.

Neki su možda već primijetili da je Shevchenko u kolovozu prošle godine naslov branila na priredbi iz Fight Night serijala, što baš i nije čest slučaj kada pričamo o prvacima jer borbe za titulu obično su rezervirane za PPV evente.

No, 'Bullet' se pobrinula da zaobiđe to 'pravilo' pa je tako prilikom posljednjeg potpisivanja ugovora zatražila klauzulu koja će joj dopuštati i nastupe po priredbama koje nisu PPV. Jedna takva bio je Fight Night u Urugvaju na kojem je obranila titulu u meču s Liz Carmouche.

"Osoba sam koja se želi natjecati što je moguće češće. Zato sam kod potpisivanja novog ugovora zatražila da mi se omogući natjecanje i na priredbama koje nisu PPV. Što češće nastupam, to sam sretnija", otkrila je UFC-ova prvakinja u razgovoru s MMA Junkie portalom.

Novac kod Shevchenko, očito nije glavni motivator...

"Odrastala sam s idejom da nije bitno čime se baviš, već je najbitnije putovanje i ono što dobiješ njime. Naravno, sjajno je zarađivati, ali na novac gledam kao na nešto što mi daje određenu slobodu u mojim akcijama. No, mene ne zanima bacanje novca na kupnju automobila, kuća i drugih stvari. Ja ga želim trošiti na svoja putovanja, ulaganje u sebe i učenje novih stvari", komentira Shevchenko.

Linker
14. rujan 2024 23:23