UFC

Sterling i Munhoz svoj nezaboravni UFC 238 rat obilježili sjajnom fotografijom iz bolnice

Sterling vs. Munhoz
Na vrlo zanimljiv način su Aljamain Sterling i Pedro Munhoz obilježili svoju sjajnu borbu sa subotnjeg UFC 238 eventa. Fotografirali su se u bolnici, a na fotografiji se jako dobro može vidjeti u kakvo su stanje jedan drugog doveli.

Aljamain Sterling i Pedro Munhoz odradili su fenomenalnu borbu na uvodnom programu UFC 238 priredbe. Tek im je nezaboravni duel Tonyja Fergusona i Donalda Cerronea oduzeo bonus za najbolju borbu večeri, a nokaut Valentine Shevchenko situaciju u kojoj bi možda dvije borbe dobile spomenuto priznanje.

Sterling je slavio nakon tri akcijom nabijene runde, čime je upisao četvrtu pobjedu u nizu i postao glavni kandidat za idućeg izazivača bantam kategorije. Ne bi trebalo nikoga začuditi ukoliko Henry Cejudo svoj novi pojas bude branio protiv "Funkmastera".

"Za ples je potrebno dvoje", glasio je komentar na Sterlingovom Instagramu odmah nakon borbe. Kasnije je otpremljen u bolnicu na pregled, a tamo je već bio njegov protivnik. Sve je rezultiralo druženjem i fotografijom za pamćenje koju možete vidjeti ispod teksta.

Munhozu je porazom od Sterlinga prekinut niz od tri pobjede, gdje je svakako najvrjednija bila ona protiv Codya Garbrandta. I on se nadao trijumfu vrijednom napada na titulu, no za to će sad ipak morati ostvariti još koju vrijednu pobjedu.

Linker
25. travanj 2024 15:32