UFC

Sterling optužio neporaženog Rusa da je na steroidima: ‘To vam garantiram, on vara zato što je mentalno slab!‘

Aljamain Sterling

 Carmen Mandato/Getty Images/Profimedia
‘Funk Master‘ se obrušio na svog sljedećeg protivnika ustvrdivši kako koristi doping

"Fight card" listopadske UFC 307 priredbe donosi nam dvije borbe za naslov prvaka, onu između Alexa Pereire i Khalila Rountreeja Jr.-a za naslov u poluteškoj kategoriji, odnosno Raquel Pennington i Julianna Peña za pojas u ženskoj bantam diviziji. Program u Delta Centru (Salte Lake City, Utah, Sjedinjene Američke Države), međutim, nudi i brojne druge zanimljive obračune poput onog između šestoplasiranog i osmoplasiranog izazivača "featherweighta", Movsara Evloeva i Aljamaina Sterlinga.

"Funk Master" će se protiv Evloeva pokušati uspeti do prilike za napad na tron perolake kategorije, a uoči obračuna s neporaženim ruskim borcem, svog protivnika optužuje za korištenje anaboličkih steroida.

"Volio bih biti testiran na doping svaki dan, čak i nakon borbe, ali znam da moj protivnik nikada ne bi učinio isto jer vam garantiram da je on na nečemu", rekao je Sterling tijekom svog posljednjeg gostovanja u MMA Houru pa nastavio: "U redu je, navikao sam se boriti s dopingiranim dečkima. Kao što je Nate Diaz jednom rekao - svi su na steroidima".

Bivši prvak UFC-ove bantam divizije u zaključku je podvukao: "Neka pobijedi bolji, ja znam da sam čišći i pobijedit ću ga. Uopće ne sumnjam da ću pobijediti unatoč tome što on vara, to samo pokazuje da je mentalno slab".

Linker
12. rujan 2024 23:48