UFC

‘Šteta je što pozornost ide dramama u koje je upleten, a ne njegovim vještinama. Došao je trenutak...‘

Ian Garry

 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
‘Ne mislim da je nužno zla osoba‘, govori Hardy

Dan Hardy smatra da je šteta što su naslovi koji okružuju Iana Garryja o njegovom osobnom životu, ne o njegovim vještinama. Garry (13-0, 6-0 UFC) borit će se protiv Vicentea Luquea (22-9-1, 15-5 UFC) u subotnjem otvaranju "main carda" UFC.a 296 u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Neporaženi Garry dosad je blistao u oktogonu. Nedavno je imao pobjedu nad veteranom Neilom Magnyjem na UFC-u 292, ali kreće u najveću borbu u svojoj karijeri, a ističe se njegov karakter, a ne njegove vještine.

"Iskreno, žao mi je zbog djeteta. On je dobar borac, a to je zasjenjeno svom dramom u i oko njegovog osobnog života. Svaka interakcija koju sam imao s njim uvijek je bila dobra. Vidio sam ga nekoliko puta u Cage Warriorsima. Komentirao sam nekoliko njegovih borbi. On je vrlo vješt i talentiran borac, imao je sjajne trenere u to vrijeme koji su mu stvarno usadili dobre vještine", rekao je Hardy za Submission Radio, a onda otkrio što točno ne može shvatiti.

"Ali postojao je trenutak u njegovoj karijeri kada su stvari krenule naopako i krenule su naopako vrlo brzo prema onome što mogu reći od ljudi oko njega s kojima sam razgovarao. Samo se čini da su njegov život vodili drugi ljudi, što je prava šteta jer za mladog čovjeka s toliko potencijala, osjećam da je njegov potencijal potkopan dramom koja se stvara oko njega", kazao je.

Garryjevi nestašluci, uključujući optuživanje bivšeg protivnika Neila Magnyja da je zlostavljač djece kao i objavljivanje fotografije Geoffa Neala na njegovoj majici, "pale" ljude na pogrešan način. Hardy sugerira da je sve vjerojatno pogrešno usmjereno.

"Ne mislim da je nužno zla osoba i da je osvetoljubiv na bilo koji način. Mislim da neke od stvari koje govori nisu dobro promišljene. Žao mi ga je i osjećam da se njegov potencijal guši zbog ove nepotrebne drame. Osjećam da je velika težina u borbi ovog vikenda protiv Vicentea Luquea, koji je, kao što znamo, vrlo čvrsta i vješta osoba. Na kraju dana, nadam se da će sve biti u redu s njim", zaključio je.

Linker
03. svibanj 2024 12:12