UFC

Stipe Miočić priznaje da još uvijek nije pogledao prvi meč protiv Daniela Cormiera

Uoči revanša protiv Daniela Cormiera ovog vikenda na UFC-u 241 Stipe Miočić priznaje da još uvijek nije pogledao njihovu prvu borbu u kojoj je prije godinu dana izgubio naslov UFC prvaka teške kategorije.

"Nisam je pogledao. Vjerojatno ću je pogledati uskoro u narednih nekoliko tjedana", otkrio je Miočić u intervjuu za MMA Fighting.

Lansjkog srpnja na UFC 226 priredbi u Las Vegasu Miočić je pojas izgubio nokautom u prvoj rundi. Iako borbu nikada nije pogledao "Vatrogasac" se dobro sjeća svega što se dogodilo u te četiri i pol minute.

"Da, sjećam se cijelog meča. Sve je išlo sjajno za mene. No onda smo završili u klinču i ja sam stao u krivu poziciju i pogodio me desnom rukom. To je borilački sport, bilo što se može dogoditi."

Miočić je naučio na svojoj pogrešci i vjeruje kako će u revanšu stvari izgledati drugačije. Borac iz Clevelanda nije siguran kako će se borba točno odvijati, ali smatra da Cormieru može uzvratiti uslugu te je iznimno uzbuđen ponovno se natjecati.

"Uvijek postoje razlike, ali nisam siguran što će točno biti drugačije u ovom meču. Mislim da sam ja sada bolji i pametniji i planiram se držati taktike. Sve je dobro. Spreman sam. Volio bih da je borba već danas. Znam da ja njemu mogu napraviti istu stvar koju je on napravio meni. Imam najbolje trenere na svijetu. Imamo najbolju taktiku, u sjajnoj sam formi i spreman sam. Naporno smo radili za ovo. Slušajte, doći ću tamo i napraviti svoju stvar, a vi ćete gledati i pomisliti 'j**ote.'

Idealan scenarij bila bi brza i dominantna pobjeda nokautom. No bez obzira kako meč završio Miočič je siguran da će vratiti naslov.

"Naravno, u savršenom svijetu slavit ću nokautom, završiti borbu rano i izaći bez ozljeda. Ali na kraju krajeva, bio to nokaut, submission ili odluka, nije me briga. Otići ću kući s pojasem oko struka. a vi ćete čuti, 'I novi...'."

UFC 241 održava se u noći sa subote na nedjelju 18. kolovoza u Honda Centeru, u kalifornijskom Anaheimu. Cormier i Miočić nastupaju u glavnoj borbi večeri.

Linker
19. travanj 2024 13:10