UFC

Stipe Miočić sjajno odgovorio fanu koji je ostavio rasistički komentar

Stipe Miočić
 sreenshot/YouTube
Stipe Miočić također se pridružio podržavateljima ideje zbog koje je Amerika trenutno na nogama, no njegova Instagram objava crne pozadine dovela je i do par negativnih komentara. Na jedan rasističke konotacije je UFC-ov prvak odgovorio upravo u stilu naslova koji nosi, šampionski.

Nakon što je poput mnogih osoba na svoj Instagram profil postavio crnu pozadinu uz hashtag "#blackouttuesday", UFC-ov prvak teške kategorije dobio je neočekivan komentar. Naime, jedan od njegovih pratitelja napisao mu je da zaboravlja da je većina njegovih fanova bijela i da se to jako dobro vidi iz komentara.

Mnogi na tako nešto ne bi reagirali, posebno jer poznate osobe dobivaju jako puno komentara svojih objava pa većinom ne odgovore niti na jedan. Miočić je ipak ovdje osjetio potrebu dodatno učvrstiti svoj stav po tom pitanju.

"U redu je. Nisam zabrinut oko moje baze fanova. Zabrinut sam oko svijeta u kojem će mi kći odrastati", napisao je Stipe, čime je zapravo oduševio najveći dio svojih fanova, što se može zaključiti po komentarima koji su uslijedili.

Osim Miočića, podršku su na ovaj način pružili milijuni ljudi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#blackouttuesday

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocic)

Linker
29. ožujak 2023 10:31