UFC

Stipe Miočić u finalu izbora za 'Najboljeg sportaša Clevelanda'!

 Screenshot (YouTube)
UFC prvak u teškoj kategoriji, Stipe Miočić, je u samom finalu izbora za "Najboljeg sportaša Clevelanda" u prošloj godini ili u originalu - "20th Greater Cleveland Sports Awards". Drugi kandidat za laskavu titulu, koji se probio do samog finala, je igrač američkog nogometa koji nastupa za Cleveland Brownse, Nick Chubb.

Očekivano, Miočića je u laskavi izbor gurnuo meč s UFC-a 241, na kojem je ponovno u svoje vlasništvo vratio titulu UFC prvaka u teškoj kategoriji. Iako je tri runde uvjerljivo gubio od velikog rivala Daniela Cormiera, "Vatrogasac" je u četvrtoj odradio maestralan posao te je serijom lijevih aperkata u tijelo preokrenuo tijek dvoboja.

Nažalost, Miočić je u dvoboju pretrpio neugodnu ozljedu oka radi koje je i dalje izvan stroja. DC-jevi prsti su ponovno pronašli put do Stipinih očiju, što je u konačnici rezultiralo mogućom katastrofom i dugotrajnom pauzom. Iako se u prvi mah činilo da će se Miočić brzo vratiti u Octagon, još uvijek nije u trenažnom procesu jer oko i dalje nije spremno za napore. Javnost posljednjih tjedana nestrpljivo iščekuje bilo kakve nove informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Ovaj izbor za "Najboljeg sportaša Clevelanda" se bira glasovima lokalnih istaknutih medija iz Clevelanda i medijskih kompanija. Konačna svečanost i proglašenje pobjednika će se održati u "Renaissence Cleveland Hotelu".

Linker
03. svibanj 2024 07:39