UFC

Stipe Miočić ukratko rekapitulirao posljednje desetljeće: 'Dajte mi ono što slijedi!'

Stipe Miočić
 Instagram
Stipe Miočić zatvorio je 2019. godinu, a započeo 2020., statusom u kojem je podsjetio na svoja postignuća otkako je pristigao u UFC.

Rijetko tko se neće složiti kako je Stipe Miočić jedan od boraca koji su obilježili posljednje desetljeće borilačkog sporta. Među tim rijetkima je tim koji je slagao UFC-ove "Decade" kompilacije, gdje nije uvrštena niti jedna njegova pobjeda, no čini se kako se Stipe nema namjeru niti osvrnuti na to. Umjesto toga, u 2020. godinu ušao je sjajno posloženom objavom na Instagramu.

"Mogu biti ponosan i reći kako sam u posljednjoj dekadi osvojio pet puta svjetsku titulu i postavio rekord s najviše obrana naslova teške kategorije. Završio sam 85 posto borbi i blagoslovljen sam osvajanjem devet bonusa. Ono najvažnije, dobio sam toliko novih fanova i navijača. Sve vas jako cijenim. Dajte mi ono što slijedi", napisao je Miočić uz objavu fotografije s pojasom prvaka.

UFC-ov prvak teške kategorije trebao bi 2020. godinu započeti obranom titule u trećoj borbi protiv Daniela Cormiera. Ipak, za nju još nije poznato ništa oko eventualnog datuma.

Stipe je inače veliki broj pozitivnih reakcija dobio i za svoju posljednju objavu u 2019. godini. Na doček Nove godine otišao je odjeven onako kako vjerojatno samo Stipe Miočić može.

Linker
07. svibanj 2024 12:43