UFC

Subotnja UFC priredba održat će se bez gledatelja!

 UFC
UFC Fight Night 170, koji se ovog vikenda održava u Brasiliji, neće biti otkazan, no održat će se pred praznim tribinama Nilson Nelson dvorane.

Održavanje priredbe bilo je u opasnosti otkako je guverner pokrajine donio odluku da se otkažu sve priredbe koje bi trebale okupiti više od sto ljudi. UFC Fight Night 170 trebao se održati pred 16.000 gledatelja, a i bez njih je teško očekivati kako će u dvorani biti manje od sto ljudi. Ukupno nastupa 24 borca i borkinje, a znamo da svatko od njih ima po dvije ili tri osobe u timu. Uvijek je tu desetak sudaca, zatim ekipa iz komisije te medijska ekipa, kao i potrebno tehničko osoblje, uključujući kamermane i produkciju. No, promocija je ipak uspjela izboriti održavanje programa pred praznim tribinama. Prvi je tu informaciju otkrio Combate.

UFC je osim toga otkazao današnje medijsko druženje, dok bi se sutrašnje vaganje trebalo održati u kontroliranim uvjetima. Ovo će biti prva priredba u UFC povijesti bez gledatelja, no otkazivanje cijele priredbe samo dva dana prije održavanje iste bi donijelo puno veće posljedice, posebno po borce i njihove timove nakon cjelokupnih odrađenih priprema.

Na priredbi će se ukupno održati 12 borbi, a uistinu će nevjerojatno biti pratiti MMA borbe iz Brazila bez standardne poznate brazilske atmosfere na tribinama.

UFC Fight Night 170 - Raspored borbi

Kevin Lee vs. Charles Oliveira
Demian Maia vs. Gilbert Burns
Renato Moicano vs. Damir Hadžović
Johnny Walker vs. Nikita Krylov
Francisco Trinaldo vs. John Makdessi

Jussier Formiga vs. Brandon Moreno
Randa Markos vs. Amanda Ribas
Elizeu Zaleski dos Santos vs. Alexey Kunchenko
Rani Yahya vs. Enrique Barzola
Maryna Moroz vs. Mayra Bueno Silva
Gustavo da Silva vs. David Dvořák
Veronica Macedo vs. Bea Malecki

Linker
15. travanj 2024 21:27