UFC

'The Monkey Kingu' nagrada za impresivan debi: 'Čekao sam na ovo deset godina i onda završi toliko brzo'

Jordan Leavitt
 Screenshot (Twitter, UFC)
Četiri borca iz lasvegaškog APEX kompleksa u nedjelju su odnijela dodatnih 50 tisuća dolara

Marvin Vettori i Jack Hermansson nagrađeni su bonusom za najbolju borbu večeri, odnosno za rat iz kojeg je nakon 25 minuta pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca odnio talijanski borac.

S novim stanjem na svom bankovnom računu zadovoljan može biti i Gabriel Benitez koji je u prvoj rundi tehničkim nokautom zaustavio Justina Jaynesa. A bonus za izvedbu večeri otišao je i u ruke Jordana Leavitta, simpatičnog borca nadimka 'The Monkey King' koji je u svom UFC debiju za samo 22 sekunde u carstvo snova poslao veterana Matta Wimana.

Neporaženom Leavittu je 'slam' iz Las Vegasa donio osmu pobjedu iz isto toliko nastupa, ali ova je posebna po tome što je prva koju je ostvario nokautom.

"Ovo je ludo! Nikad prije nisam nekoga u borbi ostavio bez svijesti. Da vam budem iskren, malo je antiklimaktično. Čekao sam na ovo deset godina i onda završi toliko brzo. Ali definitivno sam sretan", rekao je Jordan nakon borbe.

Leavittova pobjeda bila je 12. u povijesti UFC-a koja je ostvarena 'slamom'.

"Nekako sam pronašao način da ove godine odradim četiri borbe iako je pet mjeseci bio potpuni lockdown. Moja supruga je trudna i dobit ćemo djevojčicu, stigao sam do ugovora s UFC-om i zadovoljan sam time kako moj život izgleda u ovim trenucima", dodao je 'The Monkey King'.

Linker
01. svibanj 2024 23:23