UFC

'The Rock' zagolicao maštu fanova: Stiže na UFC 244 i ima posebnu objavu za MMA zajednicu!

 Screenshot (YouTube)
Holivudska mega zvijezda Dwayne Johnson uveličat će ovog vikenda spektakularni UFC 244. Popularni 'The Rock' uručit će 'BMF' pojas pobjedniku glavne borbe u Madison Square Gardenu u kojoj ćemo gledati Natea Diaza i Jorgea Masvidala.

Ideja je ovo o kojoj se 'šuškalo' još u prvoj polovici rujna, no sada je ista postala službena.

Podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana sve je krenulo jednim Tweetom kojeg je u javnost pustio Masvidal.

"Rock, govorim Dani Whiteu da želim da mi ti staviš oko struka", napisao je tada 'Gamebred' na što se Johnson nadovezao:

"Sve ću učiniti sada da se ova borba dogodi. Ako smijem i ti pobijediš, stavit ću ti pojas u MSG-u. Smatraj to riješenim. Već sada ovaj meč poprima obrise jednog od najvećih i najuzbudljivijih u povijesti UFC-a. Ne mogu dočekati."

'The Rock' je sada priču potvrdio preko 'live chata' na Instagramu i trebali bi ga u noći sa subote na nedjelju barem nakratko vidjeti u UFC-ovom Octagonu.

"Ovaj pojas je briljantan i sjajan je dodatak UFC-u, njihovom brendu i samom sportu. Ovo je pametan i zabavan potez", komentirao je Johnson, prema ESPN-u, uvođenje 'BMF' pojasa.

'The Rock' je još nečime zagolicao maštu fanova. Naime, on je najavio 'posebnu objavu' s kojom će u javnost izaći na UFC-ovoj press konferenciji ovog petka. Prema dostupnim informacijama, zna se samo da namjerava reći nešto što "UFC-ovi fanovi i MMA zajednica trebaju prvi saznati".

Linker
03. svibanj 2024 14:32