UFC

Thompson prije odlaska u bolnicu prozvao Jorgea Masvidala!

Stephen Thompson
 Screenshot (YouTube, UFC)
'Wonderboy' je nakon nove velike pobjede fanovima obećao da će u 2021. postati UFC-ov prvak

Nakon pobjede na Geoffom Nealom, Stephen Thompson odlučio je prozvati Jorgea Masvidala!

'Wonderboy' je u nedjelju upisao svoju drugu pobjedu u nizu i još jednom dokazao kako je još uvijek jedan od najboljih velteraša svijeta.

Kao i prošle godine borbom protiv Vicentea Luquea, Stephen je UFC-ovim fanovima pružio nezaboravnu akciju i još jednu uvjerljivu pobjedu.

"Osjećaj je sjajan, nisam se borio već godinu dana. U prošloj sam borbi slomio obje ruke i morao sam uzeti pauzu. Bila je to najduža pauza u mojoj karijeri. Drago mi je što sam se vratio", rekao je Thompson nakon velike pobjede.

U pauzi između četvrte i pete runde se moglo primijetiti da 37-godišnjeg Amerikanca muči desno koljeno.

"Bilo se vrlo teško kretati i to me definitivno usporilo. Iz nekog ga razloga nisam mogao ispraviti. On me pogodio svojim koljenom i možda je tu nastao problem, ali ja sam mislio da je do toga došlo nakon jednog kružnog udarca kojim sam ga promašio", objasnio je Thompson koji je nakon završetka priredbe zbog ozljede završio u bolnici.

No prije nego što se iz APEX kompleksa uputio na pregled, 'Wonderboy' je stigao uputiti jednu prozivku.

"Wonderboy je još uvijek ovdje. Kažem vam, u 2021. ću uzeti titulu. Definitivno radim na tome da dođem do vrha. Dajte mi nekoga! Želim gledati borbu NMF-a (Nicest Motherf***er) i BMF-a (Baddest Motherf***er). Idemo to organizirati. Stephen Thompson protiv Jorgea Masvidala 2. Znam da priča o njegovoj borbi protiv Colbyja Covingtona, ali vidjet ćemo."

Podsjetimo, Thompson i Masvidal već su se jednom borili 2017. godine i tada je pobjeda jednoglasnom odlukom otišla u Stephenove ruke.

Istina je i da trenutno postoje neke priče o mogućoj borbi Masvidala i Covingtona pa će Thompson možda morati pričekati, ali definitivno se radi o dvoboju koji je izvediv. Pogotovo ako se prisjetimo da je upravo 'Gamebred' pred borbu s Kamaruom Usmanom govorio da je Thompson protivnik s kojim se želi boriti.

Linker
18. travanj 2024 16:51