UFC

Tko bi pobijedio u hipotetskom meči između Khabiba i Islama? Bivši prvak: ‘To bi bila jako dosadna borba‘

Islam Makhachev, Khabib i Cormier

 Ufc
Puno je ovakvih neizvedivih, hipotetskih mečeva o kojima fanovi konstantno raspravljaju, a šanse da se tako nešto dogodi su jednostavno nepostojeće

Uistinu čvrsta obiteljska veza veže Islama Makhahacheva i Khabiba Nurmagomedova, a njihov borilački put isprepleten je još od malih nogu. Puno toga su na ovom putu prošla ova dva rođaka, a Khabib je u svojim najboljim danima na neki način ‘‘prepustio‘‘ tron UFC-ove lake kategorije Makhachevu.

Sve da je i ostao, nikada ne bi smo gledali njihovu međusobnu borbu. Međutim, nerijetko se na društvenim mrežama raspravlja o tome tko bi pobijedio u hipotetskom meču između Khabiba i Islama, a u nedavnom gostovanju kod Ariela Helwanija, te teme se dotaknuo i bivši UFC-ov prvak, Eddie Alvarez.

‘‘Oh čovječe, odlična borba… Mislim da bi pobijedio Khabib. Mislim, posebno kada se uzme u obzir koliko je štete Islam primio protiv Poiriera, razumijete me? Da moram birati, mislim da bi tako bilo. Također mislim da bi to bila jako dosadna borba za gledati. To nije nešto ni što bi mene zainteresiralo da gledam. Fanovi bi možda gledali jer su braća i sve to, ali to nije nešto što bi meni bilo zanimljivo. Mislim da bi to bio šahovski meč koji bi zanimao samo borce na visokom nivou‘‘, rekao je Alvarez u ‘‘The MMA Houru‘‘.

Puno je ovakvih neizvedivih, hipotetskih mečeva o kojima fanovi konstantno raspravljaju, a šanse da se tako nešto dogodi su jednostavno nepostojeće. Čak i da je Khabib ostao i dalje aktivan borac, sigurno ne bi prihvatio borbu protiv nekoga s kim je odrastao i s nekim tko mu je toliko blizak rođak. No, maštati o tome nije zabranjeno.

Linker
13. lipanj 2024 21:17