UFC

Tom Aspinall je izrazio svoje želje za sljedeću borbu: ‘Ne mrzim ga kao osobu, ali želim to nazad‘

Tom Aspinall

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Trenutni ‘interim‘ UFC prvak u teškoj kategoriji Tom Aspinall želi nove izazove što prije

Mnogi bi na mjestu "interim" prvaka čekali svoju priliku za "title shot" no trenutni privremeni prvak u teškoj kategoriji ne želi biti neaktivan zbog razloga o kojima smo već pisali. Tom Aspinall (14-3) nakon sjajnih pobjeda prekidima protiv Sergeija Pavlovicha i Marcina Tybure želi revanširati svoj jedini poraz u UFC-u protiv Curtisa "Razora" Blaydesa (18-4). Naime u toj borbi sredinom 2022. Englez je doživio veliku ozljedu koljena te je morao pauzirati čak godinu dana. Iako je borba prekinuta u prvoj rundi borba je ostala upisana kao tehnički nokaut za 33-godišnjeg Amerikanca.

Nakon "Razorove" pobjede nad Jailtonom Almeidom na UFC 299 priredbi Amerikanac je odmah prozvao Aspinalla. U nedavnom intervjuu za OLBG Aspinall je priznao da bi borba između njega i Blaydesa bila "osobna". "Jon Jones i Stipe Miočić imaju svoje planove i neću se stalno nadovezivati na to. Blaydes je rekao da se hoće boriti. Ja sam isto za to, idemo to napraviti. To je to, samo čekam poziv" rekao je mirnim tonom engleski MMA borac.

"Meni se čak Curtis Blaydes sviđa kao borac, ali kroz prizmu profesionalizma želim ga pobijediti jer je on upisao pobjedu protiv mene dok sam bio ozlijeđen. Ne znam je li "osobno" prava riječ, ali rekao bi da je to osobno u profesionalnom smislu. Želim to nazad" naglasio je rječiti Aspinall. Dana White je izjavio za službenu UFC stranicu da ćemo ubrzo dobiti novosti o ovom dvojcu.

Linker
03. travanj 2024 05:54