UFC

Tony Ferguson prozvao Michaela Chandlera: ‘Izgleda kao da pokušavaš odgoditi prebijanje koje ti dugujem‘

Tony Ferguson

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Popularni ‘‘El Cucuy‘‘ nada se skorom povratku u kavez, a potencijalni protivnik ponudio bi spektakl

Čini se da bi Tony Ferguson uskoro mogao imati ugovoren novi meč. ''El Cucuy'' je trenutno posljednji put stupio u kavez još u petom mjesecu 2021. godine. Beneil Dariush savladao ga je jednoglasnom odlukom, nanijevši mu treći poraz zaredom. Mnogi smatraju kako je Ferguson izašao iz svog ''primea'' te da više ne pripada samom vrhu ipak kategorije.

Međutim, čini se kako ga čeka još jedan težak meč. Naime, Michael Chandler isplivao je kao potencijalno ime za Fergusonov idući nastup. Tony Ferguson tu je infromaciju otrkio putem Twittera.

''Evo moje kujice!!! Michael Chandler, UFC je prenio tvoju poruku gdje govoriš da ćeš biti spreman za mene u travnju ili lipnju. Izgleda kao da pokušavaš odgoditi to prebijanje koje ti dugujem zbog preskakanja reda. Ovo je sezona hrvanja.'', napisao je između ostalog Tony Ferguson koji smatra kako je Michael Chandler ranije ove godine nezasluženo dobio priliku za napasti pojas prvaka UFC-ove lake kategorije.

Odgovor Michaela Chandlera nismo trebali dugo čekati.

''Oh Tony. Samo je nekoliko tipova u ovoj igri, koje uistinu poštujem. Ti si jedan od njih. Samo zbog onog što jesi, ne zbog tvog statusa ili trenutne pozicije u kategoriji. Prebit ću te od prvog do zadnjeg zvona. Moli za milostivog suca. Vidjet ćemo hoće li biti ove borbe.'', uzvratio je Chandler.

Oba borca trenutno su u gubitničkim nizovima. Chandler je izgubio dvaput zaredom, a Ferguson triput. Međutim, radi se o borcima neosporne kvalitete, a njihovi stilovi ono su što bi privuklo publiku, neovisno o broju poraza koji ih trenutno prate.

Linker
27. travanj 2024 06:24