UFC

Topuria namjerava pobijediti Volkanovskog, a onda se boriti protiv McGregora: ‘Ukoliko ga Chandler ne prebije‘

Ilia Topuria

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Mjesecima Topuria već ima velike planove koje na sva zvona najavljuje, te ukoliko je uistinu toliko otpisao Volkanovskog, moglo bi mu se obiti o glavu

Idućega tjedna očekuje nas UFC 298 priredba koju će predvoditi prvak Alexander Volkanovski i Ilia Topuria. Volkanovski se nakon drugog poraza od Makhacheva vraća u svoju matičnu, perolaku kategoriju gdje ga čeka jedan također jako opasan borac, a velike stvari najavljuje Topuria povodom ove priredbe.

Neki je dan Topuria rekao kako želi ili nokautirati prvaka u prvoj rundi ili ga u potpunosti izdominirati, a jučer je gostovao u ‘‘The MMA Houru‘‘ gdje jerekao kako nakon pobjede nad Volkanovskim želi – McGregora:

‘‘Trenutno pričate s najboljim borcem na svijetu. Ja sam najbolji, on je isto jedan od najboljih. Morate mu dati to priznanje. Bio je odličan prvak, prvi na ‘P4P‘ ljestvici. Bio je jedan od najboljih. Ja ću biti taj koji će mu 17. veljače donijeti loše vijesti. On je star, vrijeme mu je za polazak. Vrijeme je za novu generaciju, on je već izgubio. Ima sve signale da se treba umiroviti‘‘, rekao je Topuria pa nastavio:

‘‘Conor McGregor je borba koju ja želim. Ima sada dobru borbu protiv Mikea Chandlera, tako da ukoliko ga ovaj ne razbije, bit će mi zadovoljstvo dijeliti kavez s njim. Možda kada UFC dođe u Španjolsku, obojica smo u Europi. Topuria će te zadržati bogatašem‘‘, dodao je.

Mjesecima Topuria već ima velike planove koje na sva zvona najavljuje, te ukoliko je uistinu toliko otpisao Volkanovskog, moglo bi mu se obiti o glavu. Nadamo se da to ipak nije slučaj i da se spremio kako treba, te da će pružiti jednu odličnu borbu. Na rasporedu je idući tjedan, tako da jedva čekamo!

Linker
26. travanj 2024 04:12