UFC

Tračak nade: Khabib ipak stiže u SAD, meč s Fergusonom još uvijek u igri!?

Khabib Nurmagomedov
 Instagram
Ne želimo se prerano razveseliti, ali ako ćemo vjerovati pisanjima ruskog Sport Expressa - borba Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona još je uvijek moguća!

"Koliko sam ja upoznat sa situacijom, UFC traži novog protivnika za Tonyja Fergusona. To je tako budući da sam ja u Rusiji odakle nemam pravo letjeti, a Tony je u SAD-u. Mi smo napustili SAD jer nam je UFC rekao kako će se priredba 99 posto održati u Abu Dhabiju", prije nekoliko je dana izjavio Khabib i tako razočarao milijune fanova.

UFC se navodno odmah aktivirao i počeo tražiti zamjenskog protivnika za Fergusona. Kao najizgledniji kandidat spominjao se Justin Gaethje, ali sada su se pojavile informacije prema kojima za zamjenom možda ni neće biti potrebe.

Naime, ruski Sport Express kontaktirao je Federalnu agenciju za zračni promet i saznao da su privatni letovi između Rusije i SAD-a još uvijek izvedivi unatoč svim zabranama koje je uzrokovao koronavirus.

"Da bi Khabibu bio omogućen privatni let za SAD kompanija čije će usluge koristiti mora dobiti dopuštenje za let iz Rusije u SAD. Za odlazak iz Rusije trenutno nema ograničenja kada pričamo o poslovnim letovima", objasnili su iz Federalne agencije za zračni promet.

"No, postoje ograničenja kod dolazaka pa bi tako on mogao imati problema s povratkom", zaključak je teksta na ruskom portalu.

Podsjetimo i na to kako lokacija na kojoj bi se trebao održati UFC 249 još uvijek nije službeno potvrđena, ali najčešće se kao prvi favorit spominje Florida.

Eto, konačno su stigle i neke dobre vijesti oko priredbe koja je zakazana za 18. travnja.

Nadamo se samo kako nije riječ o prvotravanjskoj šali...

Linker
17. svibanj 2024 06:25