UFC

UFC 274: Pogledajte tko su dobitnici famoznog bonusa za nokaut i borbu večeri

Michael Chandler i Tony Ferguson

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Dva najbolja nokauta večeri dodatno su nagrađena

U sklopu fenomenalnog UFC-a 274 vidjeli smo mnoštvo odličnih borbi, a u ovom tekstu donosimo i pobjednike slavnog 'performance of the night' bonusa.

Prvi borac koji je odnio bonus je Andre Fialho (16-4 MMA, 2-1 UFC), borac velter kategoeije koji je nokautirao Camerona VanCampa, a borba se odvijala u sklopu preliminarnog dijela programa. Fialho je nokautirao VanCampa lijevim krošeom te ga na podu dovršio teškim udarcima. Fialho je inače u UFC-u debitirao protiv Michela Pereire, što je izgubio, a zatim je pobijedio Miguela Baezu tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Drugi bonus odnio je, naravno, Michael Chandler. Na ovoj priredbi borio se protiv Tonyja Fergusona, a pobjedu je ostvario brutalnim nokautom u drugoj rundi. Prva runda je također bila uzbudljiva, u kojoj je nakon početnih ispitivanja snaga Tony Ferguson bacio Chandlera u 'knockdown'. Chandler je do kraja runde još uspio rušiti Fergusona, koji je laktovima iz partera otvorio lice Chandleru. Druga runda započinje šokantno-Chandler baca front kick i teško nokautira Fergusona. Nije bilo dvojbe da je upravo on taj koji zaslužuje bonus.

Još dva bonusa su dodijeljenja, i to Brandonu Royvalu i Mattu Schnellu koji su dobili bonus za meč večeri. Ukupuno su dodijeljenja četiri bonusa, a verujemo kako će borcima ova dodatna zarada dobro doći. Službenu objavu od UFC-a pogledajte ispod.

Linker
27. travanj 2024 02:14