UFC

UFC će najaviti i prezentirati svoju novu borilačku opremu ovaj petak na vaganju za UFC 300

UFC oprema

 Mat Hayward/Getty images/Profimedia
Objava i prezentacija nove UFC opreme po rasporedu slijedi nakon službenog vaganja boraca, mnogi se nadaju da je riječ o novim rukavicama.

Nešto novo dolazi ovoga petka (12. travnja 2024.) na vaganju za jubilarnu UFC 300 priredbu koja će biti održana u dvorani UFC Apex u Las Vegasu, u Nevadi. U nedavno objavljenim informacijama za medije, najpoznatija MMA promocija je najavila posebnu "Objavu i prezentaciju novih UFC oprema" nakon službenog završetka vaganja.

Najava je stigla na ‘X‘, nedavni Twitter, i spekulacije su odmah započele. Gotovo svi su reagirali na isti način, isti zaključak je izvučen: UFC napokon mora popraviti rukavice, zar ne? Teško je zamisliti neku alternativnu najavu nove opreme koja bi bila vrijedna službene objave na vaganju za tako veliki događaj kao što je UFC 300.

Potražnja za unaprijeđenim i poboljšanim MMA rukavicama nikada nije bila veća. Zasada je 2024. godina obilježena obiljem uboda u oči i kontroverznih odluka vezanih uz njih, uključujući nedavnu borbu između Chrisa Weidmana i Bruna Silve. U toj borbi srednje kategorije, bivši prvak Weidman uspio je tri puta povrijediti svoga protivnika ubodom u oko, a posljednja razmjena kontroverzno je završila borbu.

Neki tvrde da je rješenje jednostavno: Zatvorite svoje šake! Drugi krive UFC rukavice, koje izvlače prste prema van kada je šaka labava i opuštena. Različiti modeli MMA rukavica, čak unatrag do Pridea, savijaju se malo prema unutra, što znači da opušteni prsti nisu toliko izduženi prema naprijed.

Radi li se zaista o prezentaciji novih rukavica ili nam možda UFC priprema nekakvu drugačiju novost vezanu za borilačku opremu? Preostaje nam saznati u petak.

Linker
28. travanj 2024 03:02