UFC

UFC dogovara dva fantastična meča: Pronađen protivnik za Whittakera, ali njemu se sviđa jedna druga ideja!

Robert Whittaker
 screenshot/Youtube
Zanimljive informacije otkrio je Ariel Helwani. Najupućeniji svjetski MMA novinar na Twitteru se raspisao od dva vrlo zanimljiva okršaja.

Prema Helwanijevim saznanjima, UFC radi na dva fantastična dvoboja. Kako stvari stoje, Dana White i društvo pronašli su protivnika za bivšeg prvaka Roberta Whittakera koji bi se u akciju trebao vratiti po prvi puta nakon gubitka titule.

UFC 'Bobbyja Knucklesa' želi gledati u meču s Jaredom Cannonierom, nokauterom koji je od prelaska u srednju kategoriju nanizao tri pobjede prekidom. Helwani tvrdi da bi datum tog meča mogao biti 7. ožujka (UFC 248), ali da su se pregovori razdužili jer se Whittakeru sviđa ideja borbe s Darrenom Tillom koji ga je ranije pozvao na obračun u Londonu.

Drugi meč o kojem Helwani priča je onaj Johnnyja Walkera i Nikite Krylova. Njih UFC želi gledati na eventu koji bi se održao tjedan dana kasnije (14. ožujka, UFC Fight Night 169.)

Ovdje je navodno sve gotovo pa dogovoreno što bi trebalo značiti da će popularni Brazilac, nakon poraza od Coreyja Andersona, povratak na pobjedničke staze loviti preko 27-godišnjeg Ukrajinca koji je od povratka u UFC ubilježio dva poraza (Blachowicz i Teixeira) te jednu pobjedu (Ovince Saint Preux.)

Linker
24. travanj 2024 11:18