UFC

UFC je noćas podijelio standardna četiri bonusa, evo tko je nagrađen sa dodatnih 50 tisuća dolara

Tim Means 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iako je Gamrot prekidom pobijedio Fizieva, očekivano, bonus nije dobio zbog načina na koji je do pobjede došlo

Dosta smo solidnu priredbu noćas gledali u režiji UFC-a, a predvodili su ju dvojica rangiranih boraca lake kategorije Mateusz Gamrot i Rafael Fiziev. Tu su također bili i Bryce Mitchell protiv Dana Igea, a odmah su nakon priredbe bili poznati dobitnici bonusa od 50 tisuća dolara.

Četvero je boraca dodatno nagrađeno, a očekivano, Gamrot za svoju pobjedu nije dobio bonus. Prekid je došao zbog ozljede protivnika te dodatnih 50 tisuća dolara nije dobio, a u čije je ruke otišla dodatna zarada, možete pročitati u nastavku.

Prvi bonus za nastup večeri dobio je borac perolake kategorije, Charles Jourdain. Ricardo Ramos bio je njegov protivnik, a Jourdain ga je završio već u prvoj rundi. Odličnu je ‘‘giljotinu‘‘ Jourdain uhvatio te Ramos nije imao druge nego tapkati, a manje od jedne runde je bilo dovoljno da završi protivnika.

Drugi bonus za nastup večeri, očekivano, kući je ponijela Marina Rodriguez. Noćas smo gledali revanš između nje i Michelle Waterson-Gomez ali u višoj kategoriji, a tehničkim je nokautom slavila Rodriguez u drugoj rundi. Waterson-Gomez izgledala je neprepoznatljivo od krvi nakon što ju je Marina jednostavno prebila, a za to je osvojila dodatni bonus.

Posljednja dva bonusa otišla su za borbu večeri, a akteri iste su dvojica velteraša Andre Filho i Tim Means. Iako je Means slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi, obojica su nagrađena za ovaj fenomenalan meč. Obojica su tijekom borbe bili uzdrmani, no niti jedan borac nije odustao u niti jednom trenutku. UFC je to prepoznao i dodatno ih nagradio, a sigurno će im dobro doći.

Linker
28. travanj 2024 19:42