UFC

UFC-ov komentator ispričao se fanovima: ‘Moram biti odgovorniji, iskreno mi je žao‘

Jon Anik

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Mnogi borci stali su iza njega nakon prvotnih komentara na račun zajednice

Jon Anik nije mislio ono što je rekao. Nedavno je dospio na naslovnice kada je sugerirao da bi se mogao približiti kraju svog vremena u MMA-u, zbog "zlobe i nepoštovanja" nekih MMA fanova nakon što je Anik izrazio svoje mišljenje da je Dricus du Plessis pobijedio Seana Stricklanda u UFC-u 297 bez kontroverzi.

Sada se ispričao i oglasio na svom Instagramu:

"Prošli tjedan u svom podcastu bio sam u ‘pojačanom‘ emocionalnom stanju nakon bezbrojnih optužbi za pristranost na UFC-u 297 i dao sam neke žalosne komentare koji se odnose na bazu MMA fanova. Iako sam bio iznenađen mjerom u kojoj su moji komentari bili prenamijenjeni i senzacionalizirani, moram biti odgovorniji pred mikrofonom. Toliko posla ide u provedbu samo jednog UFC PPV događaja pa može biti teško kada se moj integritet dovede u pitanje. To ne opravdava moj odgovor. Ja sam samo vatren, strastven, s manama, empatičan tip i ponekad moje emocije ‘vode ples‘. Onim ljubiteljima MMA-a koje sam uvrijedio, žao mi je. To mi nije bila namjera. Već 12 godina sam ponosan na to što sam dostupan bazi obožavatelja i to će se nastaviti. Puno sam naučio u zadnjih 48 sati. Za Anaheim...".

Mnogi borci stali su iza njega nakon prvotnih komentara na račun zajednice, poput Gilberta Burnsa, Paula Coste, Cuba Swansona, Muhammada Mokaeva, Matta Browna, što jasno govori o tome što misle o komentarima zajednice.

Linker
27. travanj 2024 05:49