UFC

UFC-ov prvak Sean O‘Malley o upadu specijalaca u njegov dom: ‘Sačmarice i automatske puške su mi bile pred nosom‘

Sean O‘Malley

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Trenutni bantam prvak u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji nedavno je doživio ‘upad‘ specijalaca u svoju dom, ali na specifičan način

Sean O’Malley uspješno je obranio UFC bantamweight naslov pobijedivši Marlona Veru na UFC 299 u ožujku. Očekuje se da će sljedeću obranu naslova imati protiv Meraba Dvalishvilija kasnije ove godine.

"Swatting" je kada netko lažno prijavi hitnim službama kako bi izazvao veliki policijski odgovor na određenu adresu. Mnoge poznate osobe, uključujući Dr. Phila McGrawa i razne zvijezde društvenih medija, bile su žrtve ove metode u posljednjih nekoliko godina.

Dok je O’Malley uživao u mirnom danu kod kuće sa svojom obitelji, postao je najnovija žrtva ove metode. U nedavnoj epizodi svog podcasta TimboSugarShow, O’Malley je objasnio što se dogodilo u njegovoj kući u Arizoni.

„Došao sam kući, pomislio, ‘Znaš što? Danas ću streamati,’” rekao je O’Malley. „Streamao sam oko sat i pol kada sam vidio j**** policajca kako juri mojom ulicom. Odmah sam nekako znao jer sam čuo za Adina [Rossa] i velike streamere kako su bili žrtve lažnih dojava. Ljudi saznaju gdje se nalaze i pozovu policiju, kažu da se dogodilo nešto što se očito nije dogodilo i onda oni j**** postanu žrtve lažnih dojava…

„Tako da provirim glavom kroz prozor da vidim je li možda nešto drugo. Ali onda su preko razglasa rekli, ‘Izađite s rukama u zraku.’ Tako sam j**** izašao, ruke u zraku. Pomislio sam, ‘Samo ću slušati. Mogao bih biti upucan.’ Usmjerili su puške na mene, jurišne puške od četiri različita policajca.”

O’Malley je dalje objasnio da je nakratko bio pritvoren na stražnjem sjedalu policijskog vozila dok su policajci pretraživali njegov dom. Do trenutka pisanja ovog članka, osoba koja je lažno prijavila nije identificirana.

Srećom, niti O’Malley niti njegova obitelj nisu ozlijeđeni u incidentu. U budućnosti, UFC prvak u bantamweight kategoriji vjerojatno će pojačati sigurnost u svom domu kako bi spriječio slične incidente.

Linker
13. lipanj 2024 08:32