UFC

Usman iznenadio: Evo čime se UFC-ov prvak želi baviti nakon što zaradi 250 milijuna dolara

Kamaru Usman
 Jason Silva / AGIF / AFP
Kamaru Usman (16-1) u životnoj je formi i trenutno s razlogom nosi titulu UFC-ovog prvaka u velter kategoriji, ali to ne znači kako mu u mislima već nije onaj život kojem se želi posvetiti nakon završetka borilačke karijere.

'The Nigerian Nightmare' zasjeo je na UFC-ov tron u ožujku 2019. godine kada je svladao Tyrona Woodleyja. Nakon toga je i imao jednu obranu titule (Colby Covington), a impresivan je podatak taj da je još neporažen u svojoj UFC karijeri tijekom koje je ostvario savršenih 11-0.

Usman se ne namjerava zaustaviti, njegov je cilj sada zacementirati svoje mjestu u povijesti, ali i zaraditi što je više moguće novca kako bi osigurao život svojim nasljednicima, a potom se i posvetiti jednoj drugoj karijeri.

"Cilj mi je zaraditi 250 milijuna dolara. Bavit ću se i dalje nekim drugim stvarima, ali mislim da je 250 milijuna generacijsko bogatstvo. Nešto od čega će i djeca moje djece moći živjeti", izjavio je Usman u podcastu Joea Rogana", pa otkrio koja ga to karijera nakon borilačke posebno zanima:

"Želim biti bračni savjetnik", ispalio je UFC-ov prvak.

"Mislim da sam oduvijek bio jako dobar u tome da izvana pogledam situaciju i dam savjet. Činim to svojim prijateljima. Jednostavno želim biti neka vrsta savjetnika. Jednom kad ga napustim, želim ovaj svijet ostaviti u boljem stanju od onog u kojem sam ga zatekao", iznenadio je Usman odgovorom.

Linker
28. travanj 2024 05:51