UFC

Usman komentirao tri potencijalna okršaja i otkrio što misli o Masvidalu, Covingtonu i McGregoru

Kamaru Usman
 Jason Silva / AGIF / AFP
Kamaru Usman tvrdi da je sve bilo dogovoreno i da se u srpnju trebao obračunati s Jorgeom Masvidalom, ali ti su planovi sada narušeni zbog pandemije koronavirusa koja je u ovim trenucima paralizirala svijet. Usman tvrdi i da je spreman za bilo koga, a u razgovoru s TMZ Sportsom osvrnuo se na tri potencijalna protivnika.

Aktualni UFC-ov prvak u velteru pred sobom ima nekoliko zanimljivih opcija. Osim spomenutog Masvidala, borba koju bi većina fanova voljela vidjeti je i revanš s Colbyjem Covingtonom kojeg je u prosincu prošle godine u jednom fenomenalnom meču završio u posljednjoj minuti pete runde. Pored ove dvije opcije, sveprisutna je i ona koja uključuje Conora McGregora.

Prvi na redu u Usmanovoj analizi bio je Masvidal.

"Iskreno, mislim da on ne zaslužuje taj meč, ali istovremeno iza njega je 'hype'. On stvarno misli da je superzvijezda, a zaboravlja da je prije godinu-dvije bio samo slučajni prolaznik. Izgubio si nešto kilograma, odradio španjolski 'reality show', vratio se i sad misli da je Jacques Cousteau ili tko već...", komentirao je Usman

Potom se prebacio na Colbyja:

"Colby, bit ću jako sretan ako dobijem mogućnost da ti ponovno uništim lice. Lagani posao."

Na kraju je na red došao i McGregor:

"Bio bih lud da kažem kako nisam htio tu borbu, ipak je on jedan od onih koji su podigli ovaj sport. Ako on to želi, ova se borba može dogoditi bilo kada. Ako se probudi i kaže - 'Znate što, želim dobiti batine', ta se borba može lako dogoditi", zaključio je UFC-ov prvak.

Linker
19. travanj 2024 07:06