UFC

Velasquez javnosti otkrio reakciju Dane Whitea kada mu je rekao da ide u WWE

Velasquez i Lesnar
 Screenshot
Svi oni koji su se nadali povratku Caina Velasqueza u Octagon ostali su razočarani kada se bivši prvak pojavio na "WWE Smackdownu" i sučelio s Brockom Lesnarom. To je bila definitivna potvrda da je Cain odustao od aktivne MMA karijere i želi se posvetiti pro-hrvanju. Ljubitelji WWE-a su, s druge strane, oduševljeni dolaskom mega MMA zvijezde poput Velasqueza.

Cain se na Smackdownu pojavio s poznatim pro-hrvačem Rey Mysteriom. Nije tu bilo previše okolišanja. Ušao je u ring gdje se nalazio Lesnar, srušio je svog starog znanca iz UFC-a i bacio koji GNP udarac prije nego što ovaj uspio pobjeći. Bio je to početak očito velike priče koju će WWE vući narednih tjedana.

U razgovoru za MMAJunkie Velasquez je otkrio kako su protekli posljednji razgovori s čelnicima UFC-a oko odlaska iz promocije. Naime, Cain je imao valjani ugovor s UFC-om i do posljednjeg trenutka je dvojio pokušati još jednom ili se i konačno prebaciti u pro-hrvanje. Bivši UFC prvak otkriva da je posljednji razgovor s Danom Whiteom odradio preko telefona.

"Na kraju smo razgovarali telefonski. On me podupirao 100 posto. Bio je to jedan dobar razgovor pun poštovanja. Zahvalio mi se na svemu što sam učinio. Ja sam se zahvalio njemu i kompaniji na svemu što su napravili. On mi je dao pun blagoslov. Rekao je kako je to sjajno što sada radim i podržao me uz puni pristanak", otkrio je Velasquez.

Bivši šampion neće imati previše vremena za uštimavanje na novu radnu sredinu jer ga već krajem listopada na "Crown Jewelu" u Saudijskoj Arabiji očekuje revanš s Lesnarom. Prvi put su se susreli na UFC-u 121 kada je Meksikanac ugrabio pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi. Sada će WWE šampion tražiti osvetu, no pravo je pitanje što su scenografi u WWE-u zamislili i kakvu nam priču spremaju.

Velasquez je u sjajnoj karijeri pobjeđivao najveće i bit će zapamćen kao jedan od najvećih teškaša u povijesti. Ukupno je ubilježio 12 pobjeda i 3 poraza u UFC-ovom Octagonu, a najveće dvije pobjede su mu one protiv tada velikog rivala Juniora dos Santosa.

Linker
26. travanj 2024 18:26