UFC

Velike prozivke Vettorija, Whiteu se jedna ideja već jako svidjela: 'Bit će to strašna borba!'

Marvin Vettori
 Screenshot (Twitter, UFC)
Ispuni li mu UFC jednu od dvije želje, najbolji talijanski MMA borac naći će se pred novim velikim izazovom

Marvin Vettori iskoristio je trenutak i 'hype' pa odmah nakon velike pobjede nad Jackom Hermanssonom odlučio preuzeti ulogu 'matchmakera'.

"Idemo Borrachinha! Bit će to strašna borba", rekao je Vettori nakon 25 minutnog rata, prozvavši tako bivšeg izazivača Paula Costu koji je u svom posljednjem nastupu bezuspješno napao titulu Israela Adesanye.

"Sviđa mi se ta ideja", komentirao je predsjednik UFC-a Dana White kada su mu prenijeli želju talijanskog borca.

Vettori je u još jednom drugom intervjuu ukratko analizirao svoj nastup, ali i ponudio UFC-u još jednu opciju - meč s aktualnim prvakom.

"Danas sam ispunio svoj cilj. Posao je odrađen i osjećaj je sjajan. Prvi put u životu sam imao meč na svih pet rundi. On je možda imao svojih trenutaka tamo u trećoj rundi, ali u četvrtoj i petoj sam opet išao jako. Pružio mi je dobru borbu, a to sam i tražio", započeo je Marvin pa objasnio da se već sad osjeća kao najbolji borac svijeta:

"Znao sam da tu pripadam. Osjećam se kao najbolji na svijetu, ali ima tu još prostora za napredak i mislim da sam večeras morao biti još bolji. Ništa me ne može zaustaviti na putu do tog pojasa. Još ga nemam, ali ovo je bio veliki korak prema njemu."

Vettori je trenutno na nizu od četiri pobjede, a posljednji poraz u karijeri u travnju 2018. nanio mu je upravo aktualni prvak i to podijeljenom odlukom sudaca.

"Želim biti prvak i trebamo ponovno organizirati borbu s Adesanyom. On mijenja kategoriju da se bori s nekim drugim, ali ja želim da se vrati za revanš sa mnom. Naš prvi meč bio je toliko izjednačen da svaki od nas misli da je zaslužio pobjedu. Danas sam potpuno drugačiji borac i želim mu izmijeniti izgled lica. Namjeravam ga uništiti", zaključio je Vettori.

Linker
20. travanj 2024 22:43