UFC

Veliki gospodin u punom smislu! Alex Pereira odbio prognozirati protiv Adesanye, evo kakve riječi mu je uputio oko meča s Dricusom

 Israel Adesanya i Alex Pereira 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Lijepo je vidjeti da Pereira ovako lijepo govori o svom nekada ljutom rivalu, a očigledno mu nije problem razdvojiti posao i stvaran život.

Rivalstvo Alexa Pereire i Israela Adesanye obilježilo je jedan period UFC-a, a dvojac se od toga nekoliko puta susreo licem u lice. Svaki put je susret bio ugodan, a to je samo pokazatelj koliko poštovanja borci imaju jedan za drugoga. Rivalitet je vjerojatno gotov, pogotovo s obzirom da Periera govori o teškoj kategoriji.

UFC 305 ovoga ljeta predvode upravo Adesanya i Du Plessis, a neki dan su Pereiru pitali da prognozira taj meč. Alex je u gospodskom stilu odbio reći da je Dricus favorit, a otvoreno je izjavio da će u tom meču navijati za Adesanyu:

‘‘Stalno me pitaju oko tog meča između Adesanye i Du Plessisa, ali ja ne vidim da će Adesanya izgubiti. Samo zato što je on to govorio za mene, ne znači da ću ja to govoriti i za njega. Ja sam ovdje, podržavam ga, već smo se borili i neću reći da će izgubiti. Nisam ljut na njega, nema toga. Ranije sam rekao da je moguće da skupa treniramo‘‘, rekao je Pereira na svom YouTube kanalu.

‘‘Ljudi stalno za njega govore da je loš, ali oni koji ga poznaju znaju da je on dobar tip. Ima dobro srce, ponekad je to samo marketing. Vjerujem u to i tvrdim da je on dobar čovjek‘‘, dodao je.

Lijepo je vidjeti da Pereira ovako lijepo govori o svom nekada ljutom rivalu, a očigledno mu nije problem razdvojiti posao i stvaran život. Na UFC 305 ćemo vidjeti je li Pereira bio u pravu, a to će biti jako važan meč za bivšeg prvaka Adesanyu.

Linker
07. rujan 2024 01:11