UFC

(VIDE) Sparing UFC-ovih zvijezda: Gaethje i Usman bombardiraju jedan drugoga udarcima u tijelo

Justin Gaethje i Kamaru Usman
 Screenshot (Instagram)
"Koliko biste platili da možete pogledati nekoliko rundi ovoga? " - pitao se UFC-ov privremeni prvak

Kamaru Usman i Justin Gaethje udružili su snage pa se tako zajedno spremaju za svoje iduće nastupe.

Aktualnog prvaka iz velter kategorije 11. srpnja na UFC-u 251 čeka druga obrana velteraške titule i to protiv dugogodišnjeg prijatelja i timskog kolege Gilberta Burnsa.

A upravo je borba s Burnsom bila jedan od glavnih razloga zašto je Usman napustio svoj Sanford MMA te se za novi izazov odlučio pripremati u Denveru kod slavnog trenera Trevora Wittmana.

Iako je nedavno u razgovoru s ESPN-om Kamaru otkrio da bi "s vremenom ionako promijenio stvari", može se zaključiti da je meč s timskim kolegom samo dodatno ubrzao taj proces.

"Florida je godinama bila moja trening baza. Uvijek smo imali hrpu likova i neke od najboljih trenera i trening partnera. No, sada sam htio malo specifičniju pažnju u ovoj fazi karijere. Trebao sam nekoga tko će mi reći - 'Doći ćeš u ovo vrijeme i radit ćemo na toj i toj vještini.' A to je teško postići kada u dvorani imate 40-50 drugih boraca koji također trebaju dobiti pažnju", objasnio je nedavno Usman.

A kod Wittmana, Kamarua je dočekao privremeni prvak iz lake kategorije Justin Gaethje. On se pak, podsjetimo, priprema za meč s Khabibom Nurmagomedovom. Iako datum tog susreta još uvijek nije potvrđen, pretpostavlja se da će to biti neki termin u rujnu.

"Koliko biste platili da možete pogledati nekoliko rundi ovoga? Usman je ubojica i drago mi je što je ovdje s nama", napisao je, između ostalog, Gaethje uz video koji je osvanuo na njegovom Instagram profilu.

Linker
19. travanj 2024 06:42