UFC

(VIDEO) Adesanya ismijao Costino ‘pijanstvo‘ pa ga počastio savjetom: ‘Ovako nećeš nikad daleko dogurati‘

Israel Adesanya
 Screenshot (youtube, Ufc)
‘Dobio je batine, a činjenica da pokušava tražiti opravdanja dugoročno će loše utjecati na njega‘

Novo opravdanje Paula Coste za poraz od Israela Adesanye dobro je nasmijalo UFC-ovog prvaka.

Costa, koji je u rujnu prošle godine doživio prvi poraz u karijeri, ovih je dana iznenadio MMA zajednicu objašnjenjem da je bio pijan pred glavnu borbu UFC-a 253. Brazilac tvrdi da večer prije borbe s Adesanyom nikako nije uspijevao zaspati pa je posegnuo za narodnom recepturom, natočio čašu vina, potom i drugu, a nije ni trepnuo i već je otišla cijela boca.

"Moglo bi se reći da sam se pijan borio, a možda se samo radilo o mamurluku. Večer prije nisam mogao zaspati zbog grčeva (u nogama). Imajte na umu da se ta borba po lokalnom vremenu odvila ujutro u 09:00 sati, a morali smo se ustati već u 05:00 kako bi sve uspjeli na vrijeme pripremit", između ostalog je rekao Costa.

A sada smo na ovo opravdanje dobili i komentar aktualnog prvaka:

"Ovo je smiješno. Postoje određene stvari koje sam radio prije nekih svojih borbi, no naučio sam iz svojih grešaka. Ali uvijek, uvijek sam odradio svoj posao", rekao je Adesanya u razgovoru za MMA Junkie.

Odmah nakon poraza u njihovom međusobnom okršaju, Costa je zatražio revanš i samouvjereno tvrdio da će u novom susretu rezultati biti drugačiji.

"Reći ću vam jednu stvar. Njemu bi sad bilo najbolje da prihvati činjenicu da je izgubio. Dobio je batine, a činjenica da pokušava tražiti opravdanja dugoročno će loše utjecati na njega. On traži opravdanja jer se njegov ego ne može nositi s činjenicom da ga je 'Mršavi klaun' gadno prebio. Dobio si svoje i sad je vrijeme da iznova preispitaš svoju igru. Ovako nećeš nikad daleko dogurati. Niti u životu, niti u ovoj igri", savjetovao je Adesanya svog rivala

Israel se ove teme dotaknuo i u drugoj epizodi UFC 259 Embedded serijala te na slikovit način ismijao Costine riječi (od 3:20):

Linker
20. travanj 2024 09:39