UFC

(VIDEO) Carlos Condit pokazao zanimljiv rad na spravi za spariranje nasamo

Carlos Condit.
 Instagram
Vrlo zanimljiv trening video dolazi nam s Instagrama bivšeg UFC-ovog privremenog prvaka velter kategorije, Carlosa Condita. Naime, on je pokazao kako izgleda rad na spravi koja služi za spariranje nasamo.

Ukoliko se aktivno bavite borilačkim sportom, sigurno ste više puta pomislili kako bi vam dobro došao sparing, no jednostavno u tom trenutku nemate sparing partnera. No, vrlo popularni UFC-ov borac, Carlos Condit, je pokazao kako sparirati može bilo gdje.

Riječ je o radu sa spravom koja služi upravo za to što je gore navedeno. Condit je pokazao kako izgleda sparirati sam sa sobom, odnosno pogađati i eskivirati u isto vrijeme. No, kako je i sam napisao, riječ je prije svega u zagrijavanju za trening, dok tek u dvorani slijedi ono pravo. On je naveo kako će to odraditi s jednim drugim članom UFC-a, sjajnim udaračem Landom Vannatom.

Što se tiče Conditove karijere, 35-godišnji borac se trenutno nalazi u nizu od pet poraza, nakon čega su mu fanovi preporučili umirovljenje, no on se samo odlučio na pauzu. Ove godine još nije nastupio i povratak još uvijek nije najavio, no iz pogleda na njegove objave možemo zaključiti kako je u formi i da bi mogao uskoro biti spreman krenuti u pripremni kamp. Condit je u profesionalnoj karijeri upisao 30 pobjeda i 13 poraza. U UFC-u je na sedam pobjeda i devet poraza, no 2012. godine bio je privremeni prvak velter kategorije. To nije uspio pretvoriti u pravi pojas, odnosno poražen je od Georgesa St-Pierrea. Tad je zapravo krenuo njegov pad koji je na kraju doveo do spomenutog negativnog niza.

Linker
04. svibanj 2024 16:38