UFC

(VIDEO) Cejudo 'izvukao' od Khabiba priznanja: 'Najbolji si borac u povijesti!'

Cejudo i Khabib
 Screenshot
UFC prvak u bantam kategoriji Henry Cejudo ne odustaje od svojih tvrdnji da je upravo ona najbolji borac svih vremena. Sada je našao i potvrdu za to u izjavi svog kolege UFC prvaka iz lake divizije - Khabiba Nurmagomedova.

Doduše, potvrda više zvuči poput prisile, ali se svakako isplati pogledati je na Cejudovom Twitter profilu upravo radi njezine bizanrosti. Na videu je "Triple C" uzeo ulogu novinara, dok je Nurmagomedov onaj koji odgovara na pitanje: "Tko je najveći borac svih vremena?"

Rus je pomalo zbunjeno odgovorio:

"Da, slažem se! Osvajač olimpijskog zlata i UFC prvak... Trenutačno..."

Na to je Cejudo dodao da svi takve tvrdnje shvaćaju kao šalu...

"Ali činjenice su činjenice. Poklonite se kralju", dodao je.

Na kraju kratkog videa dva UFC prvaka se rukuju, a Cejudo za sam finiš kaže:

"Vidite li to?! Musliman i kršćanin se rukuju..."

Cejudo još od trenutka kada je postao najprije prvak u muhi, a onda i u bantamu, tvrdi za sebe da je najveći borac svih vremena. Tu tvrdnju temelji na činjenici da je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u hrvanju, a da je napravivši tranziciju u slobodnu borbu uzeo najveću moguću titulu koja se nudi. I to ne samo jednu, nego dvije u dvije različite težinske kategorije.

No, upravo vlastito hvaljenje mu se obilo o glavu. Umjesto da zasluži respekt MMA zajednice i svojih kolega, on je počeo izazivati podsmjeh. I ovaj video treba gledati u istom svjetlu s obzirom da je dojam kako je Cejudo u njemu doslovno isforsirao Khabibovo priznanje da je ovaj "najbolji u povijesti". Ali to je Henry Cejudo. Naviknuti smo već...

Linker
05. svibanj 2024 17:01