UFC

(VIDEO) Cerrone šepajući hodao gradom i zabrinuo fanove

Donald Cerrone
 screenshot/Youtube
Druga epizoda UFC 246 Embedded serijala mogla bi zabrinuti fanove, budući da je kamera popratila Donalda Cerronea u šetnji Las Vegasom dok je on vidno šepao. S druge strane, Conor McGregor je snimljen u UFC-ovom Institutu, a mjesto u epizodi dobili su još Raquel Pennington i Carlos Diego Ferreira.

Donald Cerrone stigao je u Las Vegas tjedan dana prije nego što će odraditi borbu protiv Conora McGregora, dovoljno rano da se uspije opustiti u centru svjetske zabave. Odlučio je subotnju večer provesti na izlazku u centar Las Vegasa, no više od načina na koji se zabavio je svima u oko upala činjenica da je ozbiljno šepao. Je li Cerrone samo tjedan dana prije borbe bio ozlijeđen? Provjerite sami.

Nakon toga su kamere prikazale Raquel Pennington u šetnji sa psima, kao najbolji način za opuštanje pred borbu protiv Holly Holm. Svoje mjesto pred kamerama dobio je i Carlos Diego Ferreira koji će protiv Anthonyja Pettisa tražiti najvažniju pobjedu karijere, odnosno pobjedu koja bi mu trebala promijeniti život.

Posljednji dio očekivano pripada Conoru McGregoru, koji je uz pratnju došao do UFC-ovog Instituta gdje je prvo odradio intervju, a onda i trenirao. Za razliku od Cerronea, on prikazanim u ovom kratkom vremenu pred kamerom nikoga nije zabrinuo. "On je trenutno sretan čovjek koji uživa u treningu, a mi uživamo zajedno s njim", rekao je njegov trener Owen Roddy, čime je svakako razveselio fanove mega popularnog Irca.

Linker
19. travanj 2024 02:07