UFC

(VIDEO) Chiesa ostvario pobjedu karijere pa odradio izuzetno kratki, a efektni intervju nakon borbe

Michael Chiesa
 screenshot
Nakon velike pobjede nad Rafaelom Dos Anjosom, Michael Chiesa nije iskoristio svjetla reflektora za neke velike najave ili duže monologe. Zapravo, intervju nakon borbe odradio je izuzetno kratko, ali i vrlo efektno, u potpunosti napravivši ono što mu je bila glavna namjera. Prozivku svog potencijalnog idućeg protivnika.

Chiesa (17-4, 10-4 UFC) napravio je pravi potez kad je iz lake kategorije prešao u velter, a to se potvrdilo njegovom trećom borbom i trećom pobjedom u toj UFC-ovoj diviziji, ali svakako najvećom do sada. Protiv Rafaela Dos Anjosa imao je što ponuditi na nogama, a posebno na parteru te je njegova pobjeda nakon tri runde bila neupitna.

Imao je Chiesa priliku obratiti se borilačkom svijetu kako god je htio, ali on je odabrao puno efektniji verziju koji će fanovi i mediji bolje upamtiti. Zapravo, nije htio govoriti o sebi i o borbi, nego je sve prebacio na prozivku.

"Skratit ću ovaj intervju najviše što mogu. Colby Covington, vidimo se u srpnju", rekao je Chiesa, nakon čega je uz osmjeh napustio Octagon. Kako je to odradio, možete vidjeti u videu ispod teksta.

Rafael Dos Anjos prije ove borbe bio je peti borac ljestvice kategorije, dok se Chiesa još uvijek nije nalazio u službenom poretku. Nakon ovakve pobjede, instantni ulet u Top 10 mu je siguran, a prozivkom drugoplasiranog Covingtona samo je pokazao koliko ozbiljne namjere ima u ovoj diviziji.

Linker
25. travanj 2024 11:41