UFC

(VIDEO) Chimaev: ‘Želim Covingtona, ali ako ne pozove policiju!‘

Khmazat Chimaev

 James Gilbert/Getty images/Profimedia
‘Borz‘ nastavlja provocirati u svom stilu

Velika UFC-ova uzdanica, Chimaev, nije propustio priliku komentirati buduće potencijalne protivnike. Chimaev (11-0, 5-0 UFC), nakon sinoćnjeg vatrometa protiv Gilberta Burnsa, već je počeo razmišljati o sljedećem protivniku.

Ako je vjerovati njegovim riječima, neki plan bi bio ''ubiti sve koji mu stanu na put''. Međutim, kada je riječ o posljednjem izazivaču Colbyu Covingtonu (17-3, 12-3 UFC), od Chimaeva je stigla očekivana reakcija. Već od ranije je poznato da je Dana White izjavio da će ih sigurno upariti ukoliko Chimaev pobijedi Burnsa, što je i učinio.

''Borit ću se protiv svih, naravno, ukoliko Covington ne pozove policiju. Ukoliko Dana ne ode u zatvor, bit ću sretan ako se budem mogao boriti protiv njega, razbiti mu facu, i naravno ga završiti.'', rekao je Chimaev za MMA Junkie.

Također, Khamzat je rekao da će trebati pauzu nakon onakve tri runde protiv Burnsa. Nije znao odgovoriti kad se očekuje povratak, samo je rekao: ''Ne znam. Kad se vratim, vratit ću se. Sada idemo kući u Švedsku na oporavak, a nakon toga ću trenirati jako pa će moj tim više reći. Sad sam još više motiviran jer ga nisam završio (Burnsa), a ja ih želim sve završiti.''

Nakon četiri impresivne i ekspresne pobjede, Chimaev je sinoć imao najteži posao do sad u Octagonu. To je ujedno bila i njegova prva borba koja je otišla do sudačke odluke.

Hoće li Khamzatov sljedeći protivnik biti Covington ili pak netko drugi, ostaje nam za vidjeti.

Cijeli intervju pogledajte ovdje:

Linker
06. svibanj 2024 15:36