UFC

(VIDEO) Cody Garbrandt zbog problema s maskom izbačen s leta, prije toga otišao pilotima u kabinu

Cody Garbrandt
 screenshot (YouTube, UFC)
(Pre)stroga pravila jedne zrakoplovne kompanije dovela su do neugodne situacije

Bivši UFC-ov prvak bantam kategorije, Cody Garbrandt, zajedno s obitelji je udaljen s leta jedne američke zrakoplovne kompanije. Razlog toga je nenošenje maske od strane njegovog dvogodišnjeg sina, odnosno nemogućnosti da dijete masku zadrži na svom licu. Garbrandt je žestoko reagirao, zbog čega je let kasnio te je avion zračnu luku na kraju napustio bez njih.

Čim je zaključio što se deogađa, Cody je uzeo telefon te je krenuo snimati. Tako na prvoj snimci koju je objavio na Instagramu možemo vidjeti njegovu raspravu s djelatnicima avio kompanije, kojima pokušava objasniti kako se radi o djetetu od dvije godine starosti. Osobe na snimci vidimo kako ga pokušavaju umiriti.

Na drugoj je snimci Cody otišao korak dalje te je snimio situaciju u pilotskoj kabini, gdje niti jedan pilot na licu nema masku. U tekstu objave upitao se zašto dijete od dvije godine starosti mora imati masku, dok piloti, s kojima dijele isti zrak, ne moraju.

Iako je Garbrandt poznat kao osoba izuzetno "kratkog fitilja", ovdje ga je teško u potpunosti kriviti za viđenu reakciju. Cody je inače prebolio COVID-19, zbog kojeg je bio prisiljen otkazati borbu za titulu prvaka muha kategorije, ali je isto tako otkrio kako mu je trebalo gotovo dva mjeseca da bi se vratio u potpunu trenažnu formu. Trenutno nije poznato kad bi se mogao idući put boriti, odnosno je li i dalje plan napad na titulu muha kategorije ili će ostati u bantamu, čiji je svojevremeno bio prvak.

Trenutno nije poznato kako se nastavilo putovanje obitelji Garbrandt, a u objavama nije navedeno niti gdje su putovali te s koje zračne luke.

Linker
15. travanj 2024 20:02